Szerelmi életéről vallott Liu Shaolin Sándor
2022-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Liu Shaolin Sándor olimpiai - és világbajnok gyorskorcsolyázó a magánéletéről nem nagyon szokott beszélni, ám most kivételt tett, és sejtelmesen nyilatkozott a szerelmi életéről.

 

A sportoló arról beszélt a reggeli műsorban, hogy szíve ügyének érzi a jótékonykodást, hisz mint ismert ember, ki tud állni egy-egy jó ügy kapcsán, ami megtiszteltetés a számára. Május 8-án a Városligetben most azokért az emberekért fut, akik nem képesek a futásra. A befolyó összeget a gerincbetegek gyógyítására és kutatására fordítják majd.

– Van egy applikáció, melyen keresztül majd be kell jelentkezni erre az eseményre, ez méri majd a távot. Az a jó benne, hogy ez nem egy verseny, ha valaki 1 kilométert szeretne futni, akkor csak annyit fut majd. A futás nálam egyébként a mindennapi edzés része, hiszen azzal melegítek be. Vidéken vagy külföldön az emberek mindig egymásra köszönnek, motiválják egymást. Azt vettem észre, hogy itthon, mikor szembejönnek velem az emberek, akkor senki nem köszön. Nagyon jó dolognak tartom, hogy munka után az emberek elmennek, és mozognak egyet. Próbálom őket valamilyen szinten motiválni, és rájuk köszönni – mesélte a Reggeli műsorában.

Papp Gergő megkérdezte az adásban, hogy a sportoló szíve jelenleg foglalt-e, mire Sándor nagyon sejtelmesen válaszolt.

– A szívem mindig teli van. Óriási nagy szívem van, ezért is jótékonykodunk. A párkapcsolattal is jól megvagyok, köszönöm szépen! Nincs a szívemben hiány – felelte titokzatosan.


Forrás: Blikk