A várandósságáról mesélt a paralimpiai bajnok
2022-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A paralimpiai bajnok úszó Illés Fanni a Fókusznak mesélt a várandósságáról. A 29 éves sportoló sokáig titkolta várandósságát és csak terhessége 6. hónapján osztotta meg a nyilvánossággal az örömhírt egy vicces poszttal.

Fanni kezét még tavaly októberben kérte meg párja Szabó Álmos, aki egyben az edzője is. A sportoló akkor is közösségi oldalán jelentette be az örömhírt, amihez ezt írta:

"Ma este a nagybetűs FÉRFI, aki több mint négy éve a társam az élet minden területén, álmaim gyűrűjével a kezében azt mondta nekem, hogy szeretné, ha a felesége lennék. Kislánykorom óta úgy voltam ezzel a dologgal, hogy azt hittem, nem lesz férjem, hiszen gyűrűs ujjaim sincsenek, gondoltam ez egy tuti jel… "

 

Fanni most a Fókusz kameráinak nyilatkozott terhességéről és a babavárás örömeiről.

"Én egy élsportolói testhez vagyok hozzászokva. Egyedül a párom örül annak, hogy mindenem kikerekedett, meg anyukám mondja, hogy milyen cuki vagyok, de azért én nehezen viselem, hogy mindenem így megnőtt"- mesélte a sportoló, majd hozzátette:

"Szándékosan próbálok keveset mutatni a magánéletemből , de azt szeretném, hogyha látnák az emberek, hogy én egy életképes, teljes, aktív életet élő nő vagyok, aki ugyanúgy el tudja látni a gyermekét is, ahogyan saját magát és a párját."


Forrás: Blikk