A szerelembe esés 7 lépcsője
2021-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Ugye milyen jó, amikor totál egy húron pendültök a pároddal, és félszavakból is megértitek egymást? Azért az út, amíg ide eljuttok, nem épp zökkenőmentes, és valószínű, hogy ezeket te is átélted közben, mire rájössz, hogy igazán szerelmes lettél belé.

Lássuk csak a szerelembe esés 7 lépcsőjét, melyen minden szerelmespár előbb vagy utóbb végigküzdi magát:

1. Vágyakozás – bárhova mész, mindenhol csak őt látod, és már alig várod, hogy végre közelebb kerüljetek egymáshoz. Persze az első csókról is rengeteget álmodoztál már.

2. Többet akarsz tudni róla – megnézed a Facebook adatlapját és mindent meg szeretnél tudni róla. Csak arra vigyázz, nehogy like-olj egy pár hónappal ezelőtti fotót.

3. Az ideges várakozás - képtelen vagy figyelni a napi feladataidra, mert folyton csak azon jár az eszed, mikor küld végre üzenetet vagy hív el egy újabb randira.

4. Állandóan róla beszélsz - a kedvenc zenéjéről, filmről, sőt, még egy pohár üdítőről is rögtön ő jut eszedbe, amit persze feltétlenül megosztasz a legjobb barátnőiddel is.

5. Folyton mosolyogsz – olyannyira, hogy már szinte izomláz van az arcodban, hisz akárhányszor üzenetet küld vagy felhív, akaratlanul is végigvigyorgod az következő pár órát.

6. Aggódsz, hogy ő is így érez-e - nem tudod eldönteni, hogy csak a külvilág miatt viselkedik ilyen lazán, vagy tényleg nem vesz annyira komolyan, mint te őt, ez a rágódás pedig teljesen megvisel.

7. Reménytelenül beleszerettél – rájössz, hogy teljesen odavagy érte, és képtelen lennél csak úgy hátat fordítani neki. Ideje bevallanod magadnak, hogy fülig szerelmes lettél!