Szabó Zsófi és Shane Tusup újabb részleteket árultak el kapcsolatukról
2021-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A RTL Klub műsorvezetője és Shane Tusup először álltak kamerák elé, beszélve a kapcsolatukról. Első találkozásukkor – amely a Reggeli műsorában történt – az edzőt egyből elvarázsolta Zsófi, ezért elhatározta, hogy közelebbről is megismeri. Tusupnak azonban le kellett zárnia akkori kapcsolatát, csak azután találkoztak."Minden ami kiderült róla lenyűgözött, szóval minél többet tudtam meg róla, annál jobban meg akartam ismerni. Nagyon természetesen, könnyedén ment az ismerkedés"– mondta a Fókuszban Shane Tusup.

A felröppent hírek ellenére cáfolták, hogy az edző odaköltözött volna Zsófihoz, ám próbálnak minél több időt együtt tölteni.

„Sok időt töltünk együtt, Shane-nek is rengeteg munkája van, én is nagyon sokat dolgozom, de próbálunk minél több időt együtt tölteni. Az, hogy ez az együtt elöltött idő az én otthonomban van, azért van, mert egyrészt máshol lefotóznak minket, másrészt meg nincs sok lehetőségünk ide-oda menni” – nyilatkozta Szabó Zsófi.

Az első fotók a szerelmesekről októberben jelentek meg, azóta pedig Shane már magyarul is elkezdett tanulni, naponta vesz órákat. Ráadásul már az anyukájuknak is bemutatták egymást, sőt, Zsófi édesanyja már külön Shane számára készít vegán és gluténmentes ételeket. Új kedvesét Zsófi barátai is elfogadták.

A szerelmeseknek már a jövőre nézve is van terve: Shane ugyanis elvinné a szülőhazájába, az Egyesült Államokba Zsófit, hogy megmutassa neki a nyugati partot.


Forrás: Blikk