Bővül majd Csobot Adél és Istenes Bence családja?
2021-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csobot Adéléknál december 6-án egészen egzotikus télapóváró szokott lenni minden évben.

 

Adél az RTL II NőComment talkshowjában megosztotta beszédpartnereivel, hogy náluk hogyan is szokott kinézni a mikulásozás. Vőlegényével, Istenes Bencével két gyermekük van, Nátán és Ádin, akik most 5 és 3 évesek. Állítása szerint otthonukban található egy fém kis posta doboz, amelybe bele kell rejteniük a gyerkőcöknek a levelet, - ami egyelőre még csak rajz - és onnan eltűnik pár nappal előtte.

"Nálunk is 6-án reggelre érkezik a Mikulás, és nagyon sokáig vagyok fönt aznap éjszaka, mert nagyon nem mindegy, hogy hogyan érkezik meg. Nálam ez egy kész kompozíció, ott van műhó, kalácsot sütünk, kakaót rakunk ki a télapónak. Hajnal 3-ig melózok, mert nem mindegy hogyan van feldíszítve" - jelentette ki Adél, és hozzátette, hogy fényfüzérekkel is feldobják a hangulatot. Fontos számára ez a hagyomány, úgy fogalmazott: mindig megéri reggel, amikor a gyerekek örömét látja.

Az anyaság is szóba jött az adás folyamán, az énekesnő pedig azok közé tartozik, akik korán alapítottak családot. Elmondása szerint 12 éves kora óta tudta, hogy ő nem lesz 23 sem, és már gyereket fog várni. Ehhez képest már 21 évesen várandós volt. Kiemelte, hogy mindig is nagy családot szeretett volna, sőt, azt sem zárta ki, hogy még lesznek testvéreik Nátánnak és Ádinnak.


„Azt is tudtam, hogy nagy családot szeretnék. Soha nem volt kérdés, hogy egy gyerek és akkor ott vége. Én tényleg mindig erről álmodoztam és úgy képzeltem el, hogy azok a vasárnapi ebédek, azok olyanok lesznek, hogy hosszú asztal, nagyon sokan, és én főzök, és mindenki egyszerre beszél. Ez volt a vízióm” - mesélte Adél a műsorban.

Az énekesnő egyébként sosem csinált titkot abból, hogy szíve szerint nem állna meg két gyereknél, sőt a leginkább még egy kislányra vágyik. Tavasszal Friderikusz Sándor műsorában még Istenes Bencét is meglepte, amikor kijelentette, hogy mindenáron szeretne még egy babát.

„Nagyon szeretnék egy kislányt, ha nem tőled, akkor mástól” – nevetett Adél, mire Bence annyit mondott: azért ez durva lenne.

Forrás: Blikk