Szabó Zsófiék felszámolják a kétlaki életet
2017-02-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Szabó Zsófiék már nagyon szeretnének közös fedél alatt élni, de erre egyelőre még várniuk kell.

- Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még sokáig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai - mesélte Zsófi a Borsnak, aki azt is elmondta, hogy főként a lovak kötik férjét Nyíregyházához.

Zsófi és Zsolt még októberben házasodott össze, de a munka miatt egyelőre kénytelenek gyakran külön nyugovóra térni. Zsófi elmondta, hogy ha úgy alakulnának a dolgok, akkor szerelméért képes lenne feladni a pesti életet.– A szerelmemért, a férjemért bármire képes vagyok, de a közös terveink között az szerepel, és jelenleg ezen is dolgozunk, hogy a fővárosban rendezzük be az életünket. Nem szeretném feladni a karrierem, és ezt Zsolti sem kérné - mesélte Zsófi, aki azt is elárulta, hogy férjével azután szeretnének csak gyermeket vállalni, ha meglesz a közös családi fészek.Forrás: Blikk