10 legszebb romantikus zene
2017-02-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Manapság mindig zenét hallgatunk. Útban a munkahelyünkre, néha munka közben, ha sportolunk, vagy ha egy igazán romantikus estét tervezünk a párunkkal. Mindig a kedvünknek megfelelőt választjuk, ami néha azokat az érzéseinket fogalmazzák meg helyettünk, ami nekünk éppen nem megy. Összegyűjtöttük a 10 legszebb romantikus zenét, amit meghallgathattok akkor, ha éppen nagyon boldogok vagytok, vagy ha épp összetört a szívetek.

1. Justin Bieber: As long as you love me - kétség kívül napjaink egyik legkedveltebb sztárja a 18 éves kanadai fiatalember, akinek már igen nagy rutinja van a női szívek meghódításában. Higgyünk neki, ha az ember szerelmes, tényleg semmi nem számít, csak az, hogy a nagy Ő mellettünk legyen.

2. Bruno Mars: Grenade - egy érettebb férfi vallomása a kínzó szerelemről. A pasik is szenvedhetnek? Persze, csak nem szeretik mutatni! Szerencsére van egy dal, ami megfogalmazza, hogyan is éreznek néha.

3. Adele: Someone like you - alap darabja a szívszaggató fájdalomnak, komolyan, valaki megfogalmazta már ennél jobban, hogyan is érezzük magunkat egy szakítás után? Hallgassuk meg jó hangosan, énekeljük teli tüdőből, aztán elő a kedvenc magassarkúval, a szerelem vár még ránk valahol!

4. Eminem & Rihanna: Love the way you lie - se vele, se nélküle? Persze, ez is előfordul! Perzselő dal, akár a szerelem. Maximális hangerőn meghallgatva talán a dal végére tudni fogod, mi is a jó megoldás, és talán kaphat még egy esélyt a pasid.

5. Beyonce: Halo - teljesen oda vagy érte? De jó is ez az érzés! Korainak tartod rázúdítani az érzéseid? Nem baj: Beyonce megteszi helyetted, és csodálatosan fogalmazza meg azt, milyen is az, amikor megvan a nagy ő, és te egész nap 10 centivel a föld fölött repkedsz.

6. Yiruma - River Flows In You - a lágy, lassú és harmonikus zongorafutamok tökéletesen hangulatba hoznak titeket egy romantikus estéhez. Ez a dal a komolyzene mélységét ötvözi a modern könnyedséggel.

7. NewSong & Natalie Grant - When God Made You - ha inkább olyan dalokat szerettek, melyben az énekhang is megszólal, ideális lehet egy szerelmes, férfi-női duett. Ez a dal egyáltalán nem elcsépelt, hanem nagyszerű választás lehet egy romantikus együttléthez.

8. Claude Debussy - Clair de Lune - ha a klasszikus zene kedvelője vagy, javaslunk egy csodaszép melódiát, melyből találhatsz zongorás változatot, de a szimfonikus zenekar által játszott verzió is említésre méltó.

9. Presser Gábor: Ugye ott leszel - nem kell ide talán semmilyen magyarázat, mert úgy szép ez a dal, ahogy van. Amikor azt mondod, és azt mondja: úgy szeretlek, ahogy vagy...

10. Quimby: Magam adom – ha szeretitek a magyar dalokat, akkor mindenképp hallgassátok meg ezt a dalt, biztosan nyomot hagy majd a szívetekben.