Párra vágyik Jaksity Kata
2017-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Jaksity Katát tavaly év végén hagyta el férje, így a műsorvezetőnek 12 év után el kellett költöznie otthonából, ugyanis eladták férjével közös házukat. A sok változás közepette azonban titokban már egy új kapcsolatról álmodik.

Kata erről a Storynak mesélt, bevallotta, szerepel tervei közt, hogy egyszer majd újra párkapcsolatban éljen, ám tisztában van vele, hogy nem lesz könnyű a keresgélés.- Három gyerekkel egyelőre az esélytelenek nyugalmával gondolok arra, hogy egyszer majd új párkapcsolatban éljek, miközben természetesen semmire sem vágyom jobban - mondta a csinos műsorvezető.

Katáék házassága negyedszer vallott kudarcot, hiába igyekeztek, valami mindig elromlott. A kettejük közti bensőséges viszony szertefoszlását tartja többek között különválásuk egyik fő indokának a műsorvezető, és törekedni fog, hogy jövőbeli kapcsolataiban erre nagyon figyeljen.

- Hiába beszéltük meg, hogy kéthavonta csak mi ketten elutazunk valahova, egyszerűen nem volt szívünk itthagyni a gyerekeket. Márpedig ha ők ott vannak, akkor egymásra már nem tudunk úgy figyelni – mesélte a lapnak.

Katát azonban nem csak gyermekei kötik le, más dolga is akadt: korábbi munkaadója, az ATV hívta vissza híradózni. Reggelente persze elviszi gyermekeit az iskolába, bölcsődébe, megfőzi az ebédet, értük megy és a leckeírásnál is segít, ezután indul csak a tévébe. Este pedig szintén igyekszik sok időt tölteni a gyerekekkel. Szerencsére számíthat e téren férjére, aki gyakran tölti a gyerekekkel a délutánokat.

Szüleivel közösen építkezésbe kezdett, de amíg az új ház el nem készül, albérletben lakik majd a gyerekeivel, azonban úgy véli, csak a végleges költözés után tud majd teljesen új életet kezdeni.Forrás: Blikk