Szabó Zsófi lóháton próbálja feldolgozni a szakítását
2022-05-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi lóháton próbálja meg feldolgozni a Shane Tusuppal való viharos szakítását. A műsorvezető csak úgy suhan a Vigoval legújabb közösségi-oldalára feltöltött videójában.

 

Pár napja döbbentett meg mindenkit a hír, hogy az egykori sztárpár, Szabó Zsófi és Shane Tusup már nincsenek együtt. Egyből beindultak a találgatások, hogy vajon mi vethetett véget a jegyességüknek, ugyanis alig két hete még felhőtlenül boldogok voltak, idén pedig már oltár elé is álltak volna, csak nemrégiben mágis véget ért a kapcsolatuk, ugyanis a műsorvezető egy olyan arcát látta meg az edzőnek, ami miatt úgy döntött, hogy visszaadja a gyűrűt.

Szabó Zsófi lóháton próbálja meg feldolgozni a történteket. A műsorvezető legújabb közösségi-oldalára feltöltött videójában ugyanis Vigo nevű lován vágtat a pályán. Talán így akar üzenni Tusupnak, hogy nincs visszaút, végleg kilovagol az életéből?

Tusup még hisz abban, hogy visszahódíthatja kedvesét, akit az első pillanattól kezdve élete szerelmének hívott, ám erre a műsorvezető környezetéből származó információk szerint semmi esélye.

– Mindent megtesz azért, hogy Zsófi megbocsásson neki. Napok óta szinte belőle élnek a virágboltok, folyamatosan csokrokat küld neki, ajándékokkal halmozza el, a szerelmét bizonygatja Zsófinak, próbálva jóvá tenni a hibáját, elérni, hogy kapjon egy újabb esélyt – tette hozzá az ismerős, aki szerint Zsófi azonban nagyon határozott és biztos abban, hogy ez nem történik meg.

Forrás: Blikk