Szabó Erika újabb gyermeket szeretne
2024-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csak pár hónapja született meg Szabó Erika kisfia, ám a színésznő máris egy második kisbabán gondolkozik.

Szabó Erika és a férje régóta vágytak már közös gyermekre, így az elején alig akarták elhinni, hogy a színésznő kisbabát vár, azaz valóra válik az álmuk. A kisfiuk, Nolen tavaly októberben született meg, a 38 éves színésznő pedig most az anyaságról mesélt...

„Nolen nem jött könnyen, úgyhogy nem tagadom, voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem, lehetetlen, hogy édesanyává váljak. Végül két évig tartó várakozás után megtörtént a csoda, kiderült, hogy várandós vagyok” – mesélte a Barátok közt egykori sztárja, megemlítve, hogy a baba neme egyáltalán nem volt szempont, de végig érezte, hogy fiút hord a szíve alatt.

Ezzel szemben mindenki azt mondta a pocakom alapján, hogy kislány lesz, szóval jól betáraztunk lánynevekből. Öt szuper nevet találtunk, úgyhogy Nolen után most már jöhetne egy kislány is!

– mondta.

A szüléssel kapcsolatban azt mondta, egyáltalán nem tartott tőle, inkább csak izgatottan várta, hogy találkozhasson a gyermekével. Szerencsére Nolen kiegyensúlyozott, nyugodt baba, aki mosolyogva kel és fekszik, illetve hamar kialakult a napi rutinja is. Erika akármennyire büszke rá, továbbra sem tervezi mutogatni a közösségi médiában.

„Nem vagyok Insta-mami. A magánéletem egy bizonyos részét tudatosan nem tárom a nyilvánosság elé, mert fontosnak tartom, hogy meglegyen az intimitása a családi életünknek. Persze, sem a férjemet, sem pedig a gyerekemet nem dugdosom, természetesen úgy élünk, mint bárki más, csak a közösségi médiában nem tesszük közszemlére az életünket. Ehhez a későbbiekben is szeretnénk tartani magunkat” – szögezte le határozottan.