Kozso nagyon szeretne már apa lenni
2024-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az énekes őszintén vallott arról, hogy egy egész focicsapatnyi gyereket szeretne új párjától Ágicától. Kozso azt is elárulta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy egészséges életet éljen, szigorúan odafigyel az étkezésekre. Az egészségtudatos táplálkozásba párja, Ágica vezette be.

Kozso nemrég az Ilyenek voltunk című műsorában arról mesélt, hogy a 2014-es agyvérzése után általános iskolák könyvekből kellett újra megtanulnia beszélni és írni. Élete egyik legnehezebb időszakaként számolt be ezekről az évekről, hiszen miközben ő a gyógyulásért küzdött, egyedül maradt, mivel elhagyta akkori kedvese.

Kozso ma már szerencsére felépült, és talált maga mellé egy párt, Ágica személyében, akiről ősszel teljesen elvarázsolva azt nyilatkozta, hogy 9 gyereket szeretne tőle. Most ismét egy focicsapatnyi gyereket emlegetett a Hot magazinnak adott interjúban:

- Találkoztam olyan fantasztikus emberekkel, akik tíz vagy tizenegy gyermek szülei. Nem szabad gondolkodni —csak érezni kell, hogy jó az, amit csinálsz.

Szeretnék majd összehozni egy focicsapatot

- mesélte Kozso, majd hozzátette, hogy végül bármennyire gyerekkel áldja meg a sors "az maga lesz a mámor"

Kozsót párja, Ágica segíti az egészségesebb életmód felé

Párja nem csak az apaságra motiválja, hanem arra is, hogy egészségesebb életet éljen. Kozso az életmódváltásáról is őszintén vallott.

- Minden étkezésemre figyelek: reggeli, tízórai, ebéd uzsonna, vacsi, mert csak így fogom jobban érezni magam. Szerencsére Ágica úgy szeret, ahogy vagyok - még ha tíz, húsz, harminc kiló túlsúlyom is van. Azt mondta szeretné azt érezni, hogy komfortos a testem. Ő maratonozik, tehát naponta több órát edz, közben pedig az egészségtudományi egyetemen tanul. Nagy motiváció számomra, ő pedig boldogan mutatja nekem a helyes utat - mesélte az interjúban Kozsó, majd kiemelte, hogy azért néha számára is nagyon nehéz helyes táplálkozás betartása.

- Az a típus vagyok, aki megenne egy asztalt is, de megtanultam, hogy nem arról szól az evés, hogy amikor picit éhesnek érzed magad, akkor megeszel száz kilót, hanem rá kell jönni a mértékre - magyarázta.

Az énekes kiemelte, hogy az első pár nap a legnehezebb, utána szerinte már hozzászokik az ember. Állítása szerint neki az volt a legnagyobb kihívás, hogy amikor épp nem stúdiózik, akkor fest, eközben pedig úgy érzi, mintha megállt volna az idő, így néha az is előfordul, hogy akár 6 órát is kihagy éves nélkül, ami után persze éhesebb lesz a kelleténél.

Kozso szerint nemcsak a felesége segíti őt, hanem Hudák professzor is, aki az agyvérzése után segített neki a teljes gyógyulásban. Az énekes azt a tanácsot kapta, hogy fogyasszon napi másfél deci vörösbort, mert a jót tenne az agyműködésének.