Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd összeházasodnak
2024-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Dobos Evelin színésznő és Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezője összekötik életüket. A lánykérés romantikusabb nem is lehetett volna.

Az utóbbi napokban többen is azt találgatták, feltehette-e a nagy kérdést Kovács Dániel Richárd, az RTL főrendezője Dobos Evelin színésznőnek. A bizonyosságra nem kellett sokat várni: igen – tudtuk meg.

Közös életük első közös nyaralásán, Jordániában Kovács Dániel Richárd a tengerparton egy kavicsot ajándékozott szerelmének és azt mondta: a pingvinek csodálatos állatok, a hím egy kavicsot ad párjának és egész életükben együtt maradnak. Most, egy évvel később, thaiföldi nyaralásukon is úgy hívta le Dobos Evelint a fehér homokos tengerpartra, hogy kap egy kavicsot. A színésznőt azonban egy egyedi eljegyzési gyűrűvel lepte meg.

Meg nem lepett, de abban a pillanatban nagyon váratlanul ért. Megállíthatatlanul, patakokban folytak a könnyeim, nagyon meghatódtam. Aztán, mint később kiderült, Dani hosszú hónapok óta készült: először saját kezével készített a gyűrűről egy tervet, majd egy 3D-s tervet, majd azzal titokban felkereste a kedvenc ékszerészemet. Együtt, titokban alkották meg álmaim gyűrűjét, amilyenből egyetlen létezik az egész világon

 – mondta el Dobos Evelin.