Nem érzed magad elég vonzónak? 7 tipp a legjobb formádért!
2020-11-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Talán Te vagy a Végzet Asszonya, aki mögött minden férfi megfordul, de lehet, hogy Te is csak egy vagy közülünk, akik az átlagos többséget alkotjuk, hétköznapi külsővel és megjelenéssel, és akik bizony megbecsülik, ha valaki egyszer megdicséri őket.

Függetlenül attól, hogy melyik csoportba tartozol, tehetsz azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Amilyen a belső énképed, azt sugárzod a külvilág felé is, ezért a saját lényedről alkotott véleményed hatással lesz mások megítélésére is. De miként érheted el, hogy a többi ember számára vonzó jelenség legyél?

Vesd be az alábbi 7 tippet, és hozd ki magadból a legjobb formádat!

1. Mozogj rendszeresen!

Az edzés serkenti a vérkeringést és minden alkalommal felpörget. Ettől nemcsak a kedved lesz jobb, de csinosabb leszel, amelytől megjön az önbizalmad is. Talán az edzéssel töltött idő nem a legkellemesebb, de ezt az időt legalább magadra fordítod, és valami olyat teszel, ami jó Neked, amitől többnek és jobbnak érezheted magad. Ha pedig nagyobb lesz az önbizalmad, az hatással lesz a kisugárzásodra is.

2. Törődj magaddal!

Aludj eleget, és táplálkozz egészségesebben, mert belőled csak egy van. Változtass kicsit a ruhatáradon, válassz olyan darabokat, amelyekben csinosabbnak érzed magad. Menj el egy szépségszalonba egy kényeztető arcmasszázsra, ha zavarnak a ráncaid. Kérj új frizurát a fodrászodtól, ami mindig tökéletesen áll, vagy fehéríttesd ki a fogaidat, ha nem mersz mások előtt őszintén mosolyogni. Bármelyikre is vágysz, engedd meg magadnak. A lényeg, hogy tegyél egy kicsit többet, mint amit eddig, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Ezt is olvasd el! - A legfőbb 3 ok, ami megakadályoz abban, hogy elfogadd önmagad

3. Mosolyogj!

A nevetés mindenkit vonzóbbá tesz, és ráadásul ingyen van. Még ha nincs is olyan jó kedved, és kicsit elveszettnek érzed magad, amikor a tükör előtt állva megkérdezed magadtól, hogy elég vonzó vagy-e, akkor mosolyogj rá a tükörképedre és válaszold azt, hogy „Igen”.

4. Erősítsd magad!

„Szerethető vagy, és olyan ember, aki megérdemli a szerelmet.”

Ha ilyet olvasol, akkor mi az első gondolatod? Igaznak találod, vagy inkább kritikusan állsz hozzá, és úgy véled, túl szép, hogy igaz legyen? Bármelyik válasz is áll közelebb hozzád, az önmegerősítés működik. Ha elfogadod magadat olyannak, amilyen, és gyakorlod, hogyan lehetsz kedvesebb saját magadhoz, akkor egy sokkal vonzóbb emberré válsz.

5. Figyelj oda másokra!

Mutasd meg, hogy érdekelnek a környezetedben lévő emberek. Senki nem szeret társalogni valaki olyannal, aki folyamatosan csak magáról akar beszélni, de a másikat nem hallgatja meg. Tegyél fel kérdéseket, figyelj aktívan és mutasd ki, hogy tényleg fontos számodra a másik mondanivalója. Az emberek észreveszik ezt, és rendkívül vonzó tulajdonságként értékelik.

6. Húzd ki magad!

Milyen a testtartásod? Egész nap logó vállakkal és görbe háttal közlekedsz, vagy szépen egyenesen és felemelt fejjel? Ha inkább az előbbi, akkor erre komolyan oda kell figyelned. Reggelente húzd ki magad, sétálj úgy, mintha az egész világ a Tiéd lenne, és nézz mindenki szemébe! Mutasd meg mindenkinek, hogy milyen értékes ember vagy.

7. Élj olyan életet, amilyet szeretnél!

Ha szereted az életed és mindent, ami körülvesz benne, akkor kifelé is ezt a boldogságot fogod sugározni. Ez pedig szinte ragályos, így olyan emberek fognak melletted kikötni, akik hozzád hasonlóan jókedélyűek, és szenvedélyesen szeretik a saját életüket. Persze most tiltakozhatsz, hogy könnyű ezt mondani, de Te például utálod a munkád. Akkor próbálj meg másikat keresni, esetleg válts szakmát, vagy legalább keress egy olyan hobbit, amiben kiteljesedhetsz. Ha ma még nem is olyan az életed, amilyenre vágysz, apró lépéseket tehetsz azért, hogy elérd a célod.

Ha legközelebb megkérdezed magadtól, hogy elég vonzó vagy-e, akkor emlékezz rá, hogy minden ember különleges és megismételhetetlen. Talán elég egy-két apró változtatás a régi megszokott dolgaidon, és máris jobban fogod érezni magad a bőrödben. Legyél türelmes, és teremts meg egy olyan életet, amelyben mások is szívesen csatlakoznak hozzád!