Ilyen csizmákat hordj idén ősszel!
2020-11-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

A hideg idő sokunkat elszomorít, pedig az évszakok váltakozásának van jó oldala is: felfrissíthetjük a ruhatárunkat. Jelen esetben a lábbelikre helyeztük a fókuszt. Bemutatjuk, hogy melyek az idei ősz és tél legtrendibb darabjai.

1. Combat boots

A kilencvenes években óriási rajongótábora volt a Dr. Martens bakancsoknak, idén pedig újraéled ez a trend. Ezek a vastag és masszív talpú bakancsok mindennel jól mutatnak, sőt mi több, minden szettet vagányabbá varázsolnak. Emellett pedig az eső és a latyak sem tesz kárt bennük, így időjárástól függetlenül bármikor hordhatjuk őket.

2. Fehér csizma

Éveken át eszünkbe sem jutott volna, hogy fehér csizmát hordjunk, hiszen nem csak gagyi, hanem olcsó hatásuk volt. Idén viszont biztosan megváltozik ez a hozzáállásunk, ugyanis minden boltba visszatér a 80-as évek nagy trendje, így akarva-akaratlanul is meg fogunk békélni a fehér csizmákkal. Sőt, még akár meg is szerethetjük ezt a trendet, hiszen jól kombinálva tényleg fantasztikusan tudnak kinézni. Ez annak is köszönhető, hogy teljesen megváltozott a kinézetük, hiszen a vastag sarok és a bő szár lecserélte a tűsarkú feszülős darabokat.

3. Overknee csizma

Ez a trend idén is végikisér minket ősszel és télen, ami azonban teljesen érthető, hiszen ezek a típusú csizmák melegen tartják a lábainkat, így bátran hordhatunk hozzájuk rövidebb szoknyákat vagy vékonyabb nadrágokat is. Idén annyi változás történt, hogy ismét a magasabb sarkú darabok kerülnek előtérbe, a száruk pedig nem feszül a combunkon.

 

4. Kitten heels

Ezek a típusú csizmák tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik szeretik a magassarkú lábbeliket, viszont csak rövid ideig képesek elviselni. Ez a sarok nagyon kényelmes, így azoknak is bátran ajánljuk, akik a kényelem miatt legtöbbször lapos cipőket szoktak hordani. Egy ilyen csizmában nem fog fájni a lábunk, viszont sokkal különlegesebb és nőiesebb lesz a megjelenésünk.5. Chunky Chelsea boot

Az idei év legnagyobb trendje a chunky chelsea boot, amit egyesek ormótlannak tartanak. Ez a stílusú bakancs rendkívül jól mutat női lábakon, hiszen a csizma durva megjelenése tökéletes kontrasztot alkot a kecses lábakkal. Szuperül mutat farmerral, de akár egy visszafogottabb, lágyabb szetthez is tökéletesen passzol.

 

6. Lovaglócsizma

Idén ismét aranykorát élik a lovaglócsizmák, miután tavaly mindenhol western csizmákkal lehetett találkozni. Minél letisztultabb darabot választunk, annál trendibbek leszünk, és annál könnyebben tudjuk összepasszintani a szettünkkel.

Forrás: Activebeauty