Érkezik a Feleségek luxuskivitelben legújabb évada
2020-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Idén ősszel is bepillantást nyerhetünk a felső tízezer világába, hiszen november 30-án 21 órakor jön a VIASAT3 egyik legnépszerűbb saját gyártású műsora, a Feleségek luxuskivitelben 4. évada.

 

A reality legújabb epizódjaiban nemcsak a kedvenceink térnek vissza, de egy új feleséget is megismerhetünk, aki gondoskodik róla, hogy még izgalmasabbak legyenek a hétfő esték: a már jól ismert szereplőkhöz – Csősz Boglárka, Molnár Nini, Nagy Noémi, Polgár Tünde és Yvonne Dederick – Anfisa Bulgakova is csatlakozik, aki háromgyerekes édesanyaként virágzó üzletet vezet, mellette pedig a természetes szépség nagyköveteként dolgozik – és természetesen a luxust sem veti meg.

Mire számíthatunk az új részekben?

Hat gyönyörű, elszánt és sikeres, de teljesen különböző személyiségű nő között szinte kizárt, hogy ne merüljön fel konfliktus, ezért az új évad is rengeteg meglepetést, na meg persze drámát tartogat a nézők számára. A négy epizódból megtudhatjuk, milyen is egy luxussal fűszerezett Halloween-buli, hogyan birkóznak meg a szüreteléssel a hölgyek a fényűző Andrássy Rezidencián eltöltött napok alatt, milyen szemet gyönyörködtető ékszercsodákkal vonulnak fel egy gyémánt partin, és abba is bepillantást nyerhetünk, hogyan készül az év végi ünepekre egy igazi luxusfeleség.

És, ha mindez nem lenne elég, az egyes helyszínek különböző kihívásokat is tartogatnak a feleségeknek, akiknél – mint tudjuk – a versenyszellem és győzni akarás mindig összetűzésekhez vezet.Feleségek luxuskivitelben 4. évad országos premier: november 30-tól hétfőnként 21 órakor a VIASAT3-on.

A műsort a Puncs.hu is támogatja.

Forrás: Blikk