A Dancing with the Stars táncosa megkérte barátnője kezét
2020-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A Dancing with the Stars hétvégi adásában tudhatták meg a nézők, hogy Pásztor Anna táncpartnere Köcse György megkérte barátnője Stana Alexandra kezét, aki Győrfi Dani oldalán vesz részt a versenyben. A táncosok komoly viszontagságokon vannak túl, a koronavírus első hulláma alatt ugyanis egy óceánjáró fedélzetén ragadtak a Karib térségben.

 

Az bezártság és a pánikhangulat úgy tűnik, hogy összekovácsolta a szerelmeseket, akik hamarosan örök hűséget fogadnak egymásnak. Köcse György a születésnapján jelentette be a nagy hírt a Dancing with the Stars élő műsora alatt, majd a kamerák előtt meg is mutatták eljegyzési gyűrűjüket.

Alexandra és Gyuri még áprilisban ragadtak a Royal Caribbean hajótársaság Rhapsody of the Seas nevű hajóján, melynek fedélzetén kitört a koronavírus járvány, emiatt a táncosok nem hagyhatták el a luxushajót. Az óceánjáró kihajózott a nyílt vízre és ott maradt, mivel a talpai határőrség nem adott zöld utat a nem amerikai állampolgárok hazamenetelére. A dolgozókat felszólították arra, hogy a karantén lejártáig senki sem hagyhatja el a kabinját, így vált az álommunkából rémálom a magyar táncos pár számára.

A Dancing with the Stars műsor szünetében Stana Alexandra édesanyja, Lovas Ildikó beszélgetett a Blikk riporterével, akinek mesélt arról a borzalmas két hónapról, amikor szinte semmit sem tudott a lányáról. Az interjú alatt megérkezett Alexandra is, aki egyébként Győrfi Dani táncpartnere. A lány elmesélte, hogy borzasztóan nehéz volt megélniük a bezártságot és azt, hogy legtöbbször semmi kapcsolatot nem tudtak létesíteni a családtagokkal, hiszen a nyílt vízen nem volt sem internet, sem telefonkapcsolat, így a lány édesanyjával sem tudta tartani a kapcsolatot, aki itthon aggódott lányáért. 

Úgy tűnik, hogy a megrázkódtatások megerősítették a kapcsolatukat, hiszen hazatérésük után, még július elején összeköltöztek, a múlt héten pedig a leánykérés is megtörtént.

Stana Alexandra és Köcse György még egy közös képet is posztoltak közösségi oldalukra, amiben megmutatták a jegygyűrűt és azt, hogy milyen boldogok:A poszthoz egy angol idézetet is csatoltak:

"Azok a párok, akiket egymásnak szánt a sors keresztül mehetnek bármilyen megpróbáltatáson és szakítópróbán, ők végül együtt erősebbek lesznek, mint előtte bármikor is voltak." - utalva ezzel azokra az időkre, amikor reménytelenül egy hajó kabinjába voltak összezárva a nap 24 órájában.

Forrás: Blikk