Férje kedvéért a vidéki életbe is belekóstolna Demcsák Zsuzsa
2020-11-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mit tesz a vidéki levegő! A Farm VIP forgatásai után tanyasi életre csábítja Demcsák Zsuzsát (42) indiai férje, Krishan Dangwal, aki ugyan még nem mindent látott Magyarországból, de már most beleszeretett hazánk természeti adottságaiba. Ráadásul egy kis ízelítőt is kapott abból, hogyan fest neje a vidéki közegben a háziállatok és traktorok között szalmaszállal a hajában.

 

– Krishan gyakran meglátogatott, amíg forgattuk a műsort, és teljesen magával ragadta ez a miliő. Jó pár év múlva szeretne egy házat magunknak vidéken is. Számára nagyon fontos a természet közelsége, a Himalája lábánál nőtt fel, sok expedíción vett részt, coachként kísérte a hegymászókat, imádja a hegyeket – árulta el a Vasárnapi Blikknek a műsorvezető, aki ugyan Békés megyei lány, inkább városi embernek tartja magát. De mit tesz a szerelem! Férje kedvéért szívesen belekóstolna egyszer a vidéki életbe is. Ez esetben remélhetőleg jól figyelt a TV2-n november 15-től már látható műsorának forgatásán a feladatoknál, és a jövőben hasznát veheti a látottaknak, Krishannak ugyanis nagy tervei vannak.

– Egy önfenntartó gazdálkodást képzelt el, amiben állatokat tartunk, de nem vágjuk le őket és magunknak termelünk meg mindent. Most nehezen tudom még elképzelni, de lehet, egyszer tényleg megvalósítjuk, és lesz egy kis menedékházunk egy szép vidéken. Biztosan érdekes kalandot jelentene, hogy ezt miként lehet megvalósítani, az én fantáziámat inkább a dolog tudományos része izgatja – tette hozzá, s azt is elárulta, Krishannak először a Balaton-felvidéket mutatta meg, de jártak az Alföldön is.

 

Demcsák élete nagy részét a fővárosban töltötte, de természetesen nem a Farm VIP forgatásán látott először tanyát.

– A testvéremmel sokat voltunk a nagyszüleimnél Békés megyében, ahol volt egy pici földjük, amin mindenféle növényt termesztettek. Így nincs gondom a kapálással, a krumplit felismerem, a cseresznyét meg tudom különböztetni a meggytől, és tudom, hogy a tojás nem a hűtőben terem – nevetett a műsorvezető, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy lekvárt is tud főzni, hiszen a nagymama megtanította rá. Egy biztos, amíg csúszómászó állatok nincsenek a közelben, Demcsák szinte bármilyen körülmények között feltalálja magát.

– Irtózom a kígyóktól, ez a munkát is megnehezítette, mert rengeteg sikló volt. Ezt az apróságot és a negyven fok meleget leszámítva egyébként nagyon élveztem a forgatásokat, a versenyzők igazán emberpróbáló feladatokban mérik össze a tudásukat, és a gazdával, Gáspár Zsoltival is sok vicces pillanatunk volt – árulta el lapunknak.

Zsuzsa szerint mindegy, hogy hegy vagy völgy, a lényeg, hogy a férjének tetsszen!

Forrás: Blikk