Szabó Ádáméknak megvolt az álomesküvőjük
2023-10-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szeptember 23-án kötötte össze az életét a harmonikásként megismert Szabó Ádám és szerelme, Jennifer. A pár szerint igazi földöntúli élményben volt részük a szertartás során.

Szabó Ádám és kedvesének kapcsolata gyors tempóban haladt a megismerkedésüktől az oltárig: néhány hónap együtt járás után történt meg az eljegyzés, ami miatt sok kritika érte őket. A pár azonban boldogabb, mint valaha, és végre beteljesült az álomesküvőjük is. Most elárulták, hogyan sikerült a nagy nap.

Nem ment minden zökkenőmentesen

Minden menyasszony rémálma, hogy elmossa a nagy napját az eső: ez Szabó Ádámék esetében valós félelem volt, ugyanis még az esküvő előtti napon is nagy zuhét jósoltak.

– Előző nap néztük az időjárás-előrejelzést, amely 80%-os valószínűséggel írt záport. De olyan szerencsések voltunk, hogy mire a helyszínre értünk, elállt az eső, sőt, hét ágra sütött a nap – osztotta meg Ádám a nagy nap részleteit.

A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna, és ezt mindenféle túlzás nélkül mondom

– mesélte a zenész, aki őszintén bevallotta, hogy nem sokáig bírták sírás nélkül: hamar eltört mindkettejüknél a mécses, sőt, már a bevonulás alatt potyogtak a könnyeik.

Ádám kiemelte, hogy amikor az édesanyja oldalán meghallotta az orgonajátékot, azt gondolta, összeesik.

Úgy tűnt, mintha hozzám szólna valaki fentről és erősítené bennem, hogy ez a mi napunk

– emlékezett vissza elérzékenyülve Ádám, aki elárulta, hogy a szertartás minden elképzelésüket felülmúlta. A templom után egy anyakönyvvezető adta őket össze, majd Törökbálinton tartották az ünneplést. Mint ahogy arról már korábban beszélt olasz menüt és ehhez passzoló díszítést is terveztek.

A lagzi során egy különleges, általuk megálmodott nyitótáncot adtak elő, illetve még egy közös számra is sor került. Ami pedig a menyasszonyi ruhát illeti: nem bíztak a véletlenre, Jennifer rögtön 3 ruhával is készült. Az újdonsült ara az esküvő után fel is vette párja nevét, így már Szabó Jenniferként indult el az olaszországi nászútra.

Hamarosan jöhet a gyerek

Az ifjú pár az interjú során elárulta, hogy az esküvő utáni következő nagy lépés a családalapítás lesz, amivel nem várnak sokat, már jövőre szeretnék megpróbálni.