Szabó Ádám új szerelméről mesélt
2022-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Idáig ügyesen titkolta! Két hónapja él boldog párkapcsolatban Szabó Ádám. Az énekes kedden tette közzé az Instagram-oldalán, hogy egy párt alkot Farkas Jenniferrel, aki korábban Zámbó Krisztián kedvese volt, 2016-ban pedig Kolozsváry Zsolthoz, ismertebb nevén ÉNB Marci egykori realityszereplőhöz ment feleségül.

A rajongók meg is döbbentek a pár bejelentésén, hiszen azt hitték, Jennifer boldog házasságban él. Ám úgy tudjuk, házassága biztosan véget ért, már be is nyújtották a bíróságra a váláshoz szükséges dokumentumokat. Ádám a Blikknek mesélt szerelmükről.

– Régóta ismerjük egymást látásból. Két hónappal ezelőttig csak írásban kommunikáltunk, aztán barátok lettünk. Akkoriban még egyikünknek sem volt semmiféle szándéka a másikkal, egyszerűen kedveltük egymást. Bár nyilván tetszett mint nő, de tiszteletben tartottam, hogy foglalt, így nem is nyitottam felé. Néhány hónapja azonban, amikor Jennifer számára biztossá vált, hogy vége a házasságának, úgy döntöttem, lépek, és elkezdtem udvarolni neki – magyarázta boldogan a Blikknek a harmonikás.

Az események ezután felgyorsultak: a pár rögtön Ciprusra utazott, a romantikus nyaralás pedig olyannyira megerősítette a szerelmüket, hogy néhány nap után össze is költöztek.

– Gyakorlatilag a kezdetektől fogva együtt élünk Érden, a szüleimnél, és minden tökéletes. Most már látom, hogy a korábbi párkapcsolataimban is ilyen gyors tempóban kellett volna haladnom, mert akkor már az elején kiütköztek volna a később felmerülő problémák. Jenniferrel azonban szó sincs gondokról. Imádok vele lenni, életemben először nem érzem azt, hogy szívesebben vonulnék félre és lennék egyedül. Szinte mindent együtt csinálunk! Varázslatos és különleges, ami köztünk van, ő minden szempontból, külsőleg és tulajdonságait tekintve is az ideálom – dicsérte kedvesét a zenész.

Felmerül a kérdés, hogy ha két hónap alatt a romantikus, külföldi nyaralástól eljutottak az összeköltözésig, akkor vajon a jövőben is ilyen gyorsan haladnak majd a párkapcsolat szakaszait tekintve? Ádám elárulta, hogy bármi lehetséges.

– Most azt érzem, hogy mellette megállapodnék. Ő az első nő, akit bármikor feleségül vennék. Mivel eddig is sebesen haladtunk előre, bármi elképzelhető a jövőben. Viszont azt tiszteletben tartom, hogy mindent akkor csinálunk, amikor neki is jó, hiszen mégiscsak nemrégiben ért véget a házassága – mondta el Ádám.