Illés Fanni paralimpikon megmutatta kisfiát
2022-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Illés Fanni világ- és Európa-bajnok úszó egy teljesen új szerepkörben próbálja ki magát az utóbbi pár hónapban, hiszen világra hozta az első gyermekét. Az anyuka sok bántást kapott, amiért kerekesszékből neveli a kisbabáját, de ez sem szegte kedvét. Most egy meghitt családi fotót mutatott hármójukról.

Illés Fanni nyáron adott életet a kisfiának, azóta pedig teljesen megváltozott az élete. Jelenleg a mindennapjai a kisbaba körül forognak, aki a Mór Álmos nevet kapta. Bár egy gyermek születése mindig örömhír, akadtak kritikusok, akik durván beleálltak a paralimpikonba, amiért lábak nélkül neveli a fiát. Fanni a vele szemben felmerülő beszólásokat még csak-csak eltűrte, de amikor a fiával kapcsolatban érkeztek hozzá a negatív vélemények, már nem bírta tovább és megvédte magát.

A büszke anyuka most viszont egy sokkal pozitívabb hangvételű tartalommal jelentkezett be a követőihez. A kicsi születése óta még nem osztott meg családi képet, ezúttal viszont kivételt tett és a párjával közösen mutatták meg szerelmük gyümölcsét az egy napig megnézhető Instagram-történetében. A kerekesszékben ülő anyuka a fotón épp Mórt puszilja, miközben kedvese az ölében tartja a picit.