Szabó Ádám romantikus üzenetétől elolvad kedvese
2023-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Ádám és menyasszonya, Farkas Jennifer között gyorsan haladnak a dolgok, mindössze pár hónapja ismerik egymást, és már el is jegyezték egymást.

A zenészt a szépséges párja annyira elkápráztatta, hogy nyilvánosan üzent neki, amelyet a közösségi oldalán osztott meg. Szabó Ádám úgy fogalmazott szombaton:

"Ha van szép, ha van gyönyörű, ha van olyan személy, aki életem szerelme és a Mindent jelenti és hiánya elviselhetetlen, ha nem lenne az enyém, ha nem Ő lenne a társam, ha nem Ő lenne a leendő feleségem! Ha van ilyen, akkor Ő ilyen, Szeretem! Eddig csak azt hittem tudom, hogy mi az a feltétel nélküli szeretet, vagyis reméltem hogy érezhetek ilyet valaha, de igaz szerelmet csak eme csoda ember iránt érezek. Köszönöm"

Ádám egyébként nem először posztol romantikus üzenetet a közösségi oldalon, korábban a lánykérés hírét is csodálatos sorokkal jelentette be.

"A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot, amelyet megajándékozhat választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak. IGEN!"