Jennifer Lopez pofozkodik
2023-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jane Fonda azt mondta, Jennifer Lopez soha nem kért bocsánatot, miután egy forgatáson pofon vágta és felsértette az arcát. A Drew Barrymore Show-ban beszélt a közte és Jennifer Lopez között zajlott pofonjelenetről, és elmesélte, hogy a szeme fölött a vágás megmaradt.

A Drew Barrymore Show legutóbbi epizódjában Jane Fonda arról a pillanatról beszélt, amikor ő és Jennifer Lopez oda-vissza pofozkodnak a filmben, és elárulta, hogy Lopez egyik pofonja miatt vágás keletkezett a szeme felett.

Amikor a műsorvezető, Drew Barrymore megemlítette a romantikus vígjátékot, a 85 éves Fonda így emlékezett vissza:

"Az, ami rögtön eszembe jut, hogy van egy pofonjelenetünk. Én megpofozom őt, ő pedig engem. ... Nos, Jennifernek - ahogy Jenniferre jellemző - volt ez a hatalmas gyémántgyűrűje. És így, amikor az egyik alkalommal megütött, felsértette a szememet, a szemöldökömet".

A színésznő ezután azt állította: "Soha nem kért bocsánatot".

Jennifer Lopez másképp emlékezett vissza a jelenetre, amikor 2019-ben a YouTube-csatornájára feltett videójában lebontotta a sztorit. Azt mondta, hogy "megalázó" volt, hozzátéve: "Olyan voltam, mint... Annyira sajnálom."

A filmet egy iPaden nézve Lopez úgy gondolt vissza a jelenetre, hogy az volt az egyik legszórakoztatóbb, amit valaha is csinált.

"Tényleg nagyon belehúzott, és én is, aztán véletlenül szemen ütöttem - pont ott -, áúúú" - mondta Lopez.

"Arról beszéltünk, hogy ezt újra és újra meg fogjuk csinálni. Annyira féltem attól, hogy arcon ütöm Jane Fondát, vagy bármi módon bántani fogom" - mondta az énekesnő. "Annyira pimasz volt, azt mondta, hogy 'Csak üss meg, ne aggódj emiatt'. "

"A jelenet önálló életre kelt" - tette hozzá. "Csak arra emlékszem, hogy utána Jane-nek véres hólyag volt a szeme tetején. A körmöm mintha felment volna a szemébe.... Nem érdekelte. Olyan gengszter kemény csaj. Egyszerűen imádom őt" - jegyezte meg az énekesnő.