Szabó Ádám és új barátnője között dúl a szerelem
2022-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Ádám nem rejti véka alá, mennyire odavan az új barátnőjéért. Jennifer rendesen elcsavarta az előadó fejét, hiszen csak úgy dúl közöttük a szerelem! Ennek kifejezéseként a harmonikás egy érzelmes vallomást tett a kedvesének.

Szabó Ádám pár hete tárta a szerelmi életét a nagyvilág elé, amikor megosztotta, hogy egy szőke bombázó rabolta el a szívét. Mint kiderült, Jennifer korábban az Éjjel-nappal Budapest egyik sztárjának volt a felesége, viszont a harmonikással is szóba került az esküvő, de Ádám nem szeretne semmit erőltetni.

„Gyakorlatilag a kezdetektől fogva együtt élünk Érden a szüleimnél, és minden tökéletes. Most már látom, hogy a korábbi párkapcsolataimban is ilyen gyors tempóban kellett volna haladnom, mert akkor már az elején kiütköztek volna a később felmerülő problémák. Jenniferrel azonban szó sincs gondokról. Imádok vele lenni, életemben először nem érzem azt, hogy szívesebben vonulnék félre és lennék egyedül. Szinte mindent együtt csinálunk” – áradozott a kapcsolatukról az énekes.

Úgy tűnik, nagyon nagy az összhang a szerelmesek között, mivel szinte csak közösen osztanak meg képeket a közösségi oldalaikon. Ádám jól láthatóan fülig belezúgott új kedvesébe, amit a legújabb bejegyzése is alátámaszt, ugyanis egy szerelmi vallomással üzent a párjának.

"Öregedjünk meg együtt, a sors bármit is rendel. Így állunk elébe mi, Ketten, egy szerelemmel"– áll az Instagram-posztjában.