A Nagy Ő nyertese az Árpa Attilával való kapcsolatáról vallott
2022-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Több hetes versengés után Timi nyerte el Árpa Attila szívét A Nagy Ő című műsorban. Sokan a színész volt feleségéhez, Tomán Szabinához próbálják hasonlítani Timit, mondván, a 32 éves nő sokkal kevésbé illik a szívtipróhoz, mint egykori felesége. Attila azonban másképp gondolta ezt, így az utolsó rózsát Timi kapta, aki nemigen veszi figyelembe az említett kritikákat.

„Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában, lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen, mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze, miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, mennyire illünk össze Attilával” – fejtette ki Timi.

Ennek ellenére sokak szerint lehetetlen, hogy Timi Szabina nyomába lépjen. Így vélekedik az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó is, aki szerint Attilának egy Szabinához hasonló, kifinomult nő kell. Anikó még korábban, a műsor indulásakor mondta el a véleményét.

„Őszintén szólva, nem sok esélyt látok arra, hogy Attila, a nagy nőfaló, majd 19 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik. Volt felesége, Tomán Szabina mellett egyébként sem lehet labdába rúgni, kíváncsi vagyok, lesz-e valaki, aki felér hozzá. Aztán az is lehet, hogy Attila majd egy huszonéves, a szárnyait bontogató lányt választ magának. Ki tudja, elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség” – fogalmazott a Story Magazinnak.