L.L. Junior és Dárdai Blanka nem haknizik a kapcsolatukkal
2022-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Dárdai Blanka és kedvese, L.L. Junior kapott már hideget-meleget bőven az elmúlt pár hétben, amióta nyilvánosságra hozták, hogy egy párt alkotnak. A szerelmesek most először jelentek meg közösen az RTL stúdiójában, ugyanis az énekesnő kamerák előtt nyilatkozott arról, hogy nem hakniznak a kapcsolatukkal, valamint azt is megosztotta, hogyan kezeli a negatív kritikát.

L.L. Junior egy hónapja tudatta a nagyvilággal azt, amit már sokan hetekkel előtte sejtettek, mégpedig hogy összejött egy nála 18 évvel fiatalabb énekesnővel, Dárdai Blankával. A páros azóta csak úgy repes a boldogságtól, a zenész még a kisfiának is bemutatta szíve választottját. Bár rengetegen örültek a szerelmüknek, akadtak olyanok is, akik nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, sőt Blanka állítása szerint csak a nagy korkülönbséget látták benne.

A fiatal lány így kénytelen volt néhány hete megszólalni az ügyben, és kiírni magából az érzéseit. Kijelentette: olyan boldogság járja át az egész testét, ami azért nem hiányzott az életéből eddig, mert fogalma sem volt róla, hogy létezik. A rosszindulatú, negatív kommentelőkről most élő adásban is beszélt az RTL Reggeliben.

"A gyűlölködő, trágár, rosszindulatú kommenteket abszolút törlöm. Azért, mert az én profilomon egyszerűen nem lehet ilyen. Főleg, hogy mi mindenhez szeretettel nyúlunk hozzá, nem bántunk ezzel senkit. Ha van egy kép, egy pillanat, azt kirakjuk, megmutatjuk, de alapjáraton mi nem nyilatkozunk, nem haknizunk a szerelmünkkel. Emiatt ugyanezt a tisztes három lépés távolságot várjuk el a kommentszekciótól" - hangsúlyozta ki az énekesnő, majd hozzáfűzte, hogy nem érintik rosszul őt a kommentek, mert már korábban az X-Faktor alatt is megszokta őket, így maximum öt percig foglalkozik velük.


A műsorba egyébként a párja, Junior is elkísérte őt, hiszen amikor csak tudnak, minden percet együtt töltenek. A 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében egy közös fotót is megosztott az RTL stúdiójából az előadó, melyen épp átkarolják egymást.