Sydney van den Bosch újra szerelmes a válása után
2024-01-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Könnyen lehet, hogy az exe után Sydney van den Boschra is ismét rátalált a boldogság. Azt rebesgetik, egy teniszedző rabolta el a szívét.

Sydney van den Bosch és férje, Egerszegi Tamás 7 évnyi együttlét és 5 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Sydney nemrégiben őszintén mesélt arról, hogy bár régóta felmerült benne a gondolat, miszerint valami nincs rendben köztük az egykori kedvesével, mégis sokáig tartott eljutnia a válásig. Lapunk megtudta, hogy a válási procedúra a múlt év végén lezajlott, így a Szerencsekerék sztárja már nem csak érzelmileg, de hivatalosan is lezárta a kapcsolatát.

Mint kiderült, Tamás már tovább is lépett, ugyanis a focistát az utóbbi időben többen is kézen fogva látták egy, a közösségi oldalakon ismert hölgy társaságában, aki egy népszerű szépségszalon és egy, Budapest belvárosában lévő ázsiai étterem alapító-tulajdonosa.

Sydney sem zárkózott el egy esetleges új kapcsolattól, hiszen kijelentette: még mindig hisz a házasságban, illetve abban, hogy mindenkinek van egy párja, aki igazán illik hozzá, így nyitottan áll a szerelemhez. Nos, könnyen lehet, hogy már rá is talált a nagy Ő, mivel a Redditen egyre többen beszélnek arról, hogy a barna szépség ismét szerelmes. A pletykák szerint egy teniszedző hódíthatta meg a szívét, akivel egyre komolyodhat a dolog, mert Sydney édesanyja és a legjobb barátnője is követik az illetőt a közösségi oldalakon.

– Abból kiindulva, hogy követi Sydney anyukája, a legjobb barátnője és maga Sydney is, simán elképzelhető, hogy ismerkednek. Tekintve, hogy mindig azt nyilatkozta, hogy ők azok, akikkel mindent megoszt – jegyezte meg egy kommentelő. A rajongók abban reménykednek, hogy hamarosan láthatják majd együtt is a szerelmeseket.