Péntek-Gyulai Virág kiakadt
2024-01-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Péntek-Gyulai Virágnak határozott elképzelése van arról, kinek kellene a következő Nagy Ő-nek lennie. Saját magát jelölné a szerepre.

A Nagy Ő Virágja nem ül meg egy helyben, annyi biztos és ezt Jákob Zoltánnal is többször tudatta már, hiszen mindig fel akarja hívni magára valahogy a figyelmét. Korábban is rámászott a milliárdosra, közölve vele, hogy minimum két-három gyereket akar tőle. Legutóbb pedig kijelentette, hogy a Crystal Nails feje rosszul döntött, amikor Bettit választotta a végén, mert szerinte nem illik hozzá, és vele sokkal boldogabb lenne, ezért várja a randira hívását.

Virág azóta is a szinglik csapatában játszik, de azt elárulta, hogy szívesen keresné újra a párját, azonban már csak úgy vállalná el a TV2 megkeresését, ha ő lehetne a következő Nagy Ő.

Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nekem kellene lennem a következő Nagy Ő-nek... Ez lehet az egyetlen járható út számomra. Egyszerűen nincs ember, aki megdobogtatná a szívem, vagyis továbbra is szingli vagyok

– indokolta meg, miért érzi azt, hogy őt kellene választania a csatornának. Mint mondta, álmai férfija legyen humoros, legyen stílusa és esze is.

"Az is fontos, hogy ne legyen sóher, mert az kiborít. Igazi puhap*cs pasik vannak… Az urak ugyanis elkényelmesedtek, hiszen már jó régóta nem kell tenniük szinte semmit ahhoz, hogy találjanak maguknak valakit. Én megfogadtam, hogy soha többé nem küzdök senkiért. Kétszer megtettem és ez a magyar igazság most nem lesz három, az tuti!" – emelte ki határozottan.