Sydney van den Bosch az esküvőjére készül
2024-07-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A TV2 sztárja és vőlegénye láthatóan már teljesen esküvői lázban ég. Egy rövid videót töltött fel a közösségi oldalára Sydney van den Bosch, amelyben az esküvői előkészületeket és a kedvesével, Kaszás Benjáminnal való megismerkedésük történetét mutatja be. Már előkerült a menyasszonyi cipő és a gyűrűk is.

Sydney van den Bosch februárban osztotta meg a nagyvilággal, miszerint nem sokkal azután, hogy véget ért az ötéves házassága Egerszegi Tamással, újra rátalált a szerelem, és új párja megkérte a kezét. A szíve választottja, Kaszás Benjamin Balin tette fel a nagy kérdést az egykori szépségkirálynőnek.

„Balin nyaraltunk, Beni – velem ellentétben – rendkívül sportcentrikus. Rengeteget túráztunk, gyönyörű természeti kincsek, vízesések, vulkánok vettek minket körbe. Az egyik alkalommal kitaláltuk, hogy felmászunk az egyik vulkán tetejére. Hajnali háromkor vágtunk neki, végigküzdöttem az utat, nagyon elfáradtam, egy ponton próbáltam volna Benit rábeszélni, hogy forduljunk vissza. De ő végig csak azt hajtogatta, 'csak a szíved vigyen tovább'. Akkor még nem értettem, miért mondogatta ezt, alig kaptam levegőt, annyira fáradt voltam. És akkor felértünk a vulkán tetejére, a gyönyörű napfelkelte tárult elénk, varázslatos volt, ahogy ott, a világ tetején hirtelen megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet. Soha nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot! Ott és akkor megpecsételődött köztünk valami, ami mostanra még erősebben összetart minket”

– mesélte év elején boldogan a menyasszony.

A házasságig vezető út

Sydney láthatóan már nagyon várja a nagy napot, ugyanis egy rövid videót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyben a házasságig vezető útjukat foglalta össze. A Szerencsekerék háziasszonya a poszt mellett kiemelte, hogy „szépen lassan minden a helyére kerül”. A videóban pedig már feltűnnek az esküvő kellékek is, például a cipők és a jegygyűrűk is.