Csocsesz megkérte a szerelme kezét
2024-07-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nősülésre adta a fejét Csocsesz. A népszerű mulatós sztár két és fél év együttlét után tette fel a nagy kérdést a szerelmének, aki természetesen igent mondott neki. Most kiderültek az eljegyzés részletei is, valamint az is, hogy nem sokat szeretnének várni az esküvővel sem.

A zenész elmondta, hogy a párja, Angi nagyon vágyott a lánykérésre. Hozzátette: tudta, hogy ez mennyire fontos a párjának, ő pedig szeretett volna nagy örömet okozni neki. Csocsesz eredetileg Horvátországban akarta megkérni Angi kezét, ám egy kisebb betegség miatt erre nem került sor, így végül a Balatonon partján, a holdfényben tette fel a kérdést.

– Mire indultunk vissza Magyarországra, teljesen rendbe jöttem, és kitaláltam, hogy a Balatonnál megállunk, ahol a hangulat és a körülmények is adottak lesznek a nagy pillanatunkhoz: holdfény, a magyar tenger. A párom nem érette, miért állunk meg, aztán kiültünk a parton egy padra, elővettem a gyűrűt, majd megkértem a kezét – mesélte a zenész.

Angi a lapnak elárulta, hogy ő azt hitte, Csocsesz már a tavalyi őszi nyaralásukon megkéri a kezét, amikor a Maldív-szigeteken jártak, ám erre akkor nem került sor. De most úgy nyilatkozott, hogy a párja a tökéletes helyszínt találta meg a Balatonnál.

Mikor lesz a lagzi?

– Az biztos, hogy Angi nélkül nem tudom elképzelni az életemet. Mi együtt tervezzük a jövőnket. De semmit sem szeretnénk elsietni, minden menjen a maga útján. Ráadásul a lányomnak most augusztusban lesz az esküvője. Boldogok vagyunk, de hogy mikor lépünk tovább, azt majd az idő eldönti. Egy biztos, tervezzük, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket. Tökéletesen kiegészítjük egymást, és bár kevesebb időt tudunk együtt tölteni, mint ahogy azt szeretnénk, de minden percet igyekszünk tartalmasan és jól kihasználni

– mondta Csocsesz, aki hozzátette: ez a két és fél év úgy elrepült, mintha ezer éve ismernék egymást a szerelmével.