Suzy elárulta van-e új férfi az életében
2021-08-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Suzy nehéz időszakon van túl, két éve robbant a hír miszerint házassága tönkrement Jollyval és válik a mulatós sztárpár. Az RTL Klub Reggeli műsorában Járai Máténak és Nádai Anikónak elárulta, sokat segített szerettei támogatása abban, hogy talpra tudjon állni és tovább lépjen.

- A kislányom most lesz 9 éves, hála istennek kitűnőre végezte az első és második osztályt is. Most megy harmadikba és semmi olyan nem látszik rajta, hogy a kis lelkivilága sérült volna - kezdte Suzy, aki kitért arra is, hogyan viszonyul egy esetleges új kapcsolathoz.

- Nekem jelenleg a kislányom a legeslegfontosabb, és a karrierem, én ezen most nem görcsölök, de úgy időm sincsen - válaszolta, majd bevallotta, ismerkedett férfiakkal, de semmi komoly nem alakult még ki eddig.

Az énekesnő azonban pár nélkül is megtalálta a boldogságot és most kimondottan jól érzi magát a bőrében. Suzy beszélt arról is, hogy mennyire nehéz volt neki a szakítás után egyedül megállnia a helyét a színpadon, hiszen azelőtt mindig duettben léptek fel volt férjével. Éppen ezért borzasztóan hálás a rajongóknak, hogy kitartottak mellette.


Most is nagy munkában van, ugyanis hamarosan egy új lemezzel tér vissza a színpadra.

Forrás: Blikk