Nagy László válásáról és új barátnőjéről vallott
2021-08-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sónyák Szilvi és Nagy László váratlan szerelme hatalmas botrányt kavart márciusban: a sportoló felesége szerint férje házas emberként jött össze a fitneszmodellel.

A kézilabda-legenda most úgy döntött, először és utoljára mondja el a a történteket a saját szemszögéből, aztán többet nem szeretne erről beszélni a nyilvánosságnak. A Story magazinnak adott interjújában leszögezte, nem szeretne se vádaskodni se magyarázkodni, csupán a tényeket mondja el.

- Sok támadást kaptam, kaptunk Szilvivel, rengeteg a valótlan állítás. A húszéves házasságom elfáradt, és abból én 2020 decemberében tisztességgel távoztam. Mindent megbeszéltünk, és mind a ketten elfogadtuk a helyzetet gyermekeim anyjával, Erikával. Szilvivel először januárban találkoztam, amikor már egyedülálló voltam - kezdte a lapnak Nagy László, aki elárulta nem foglalkozik már a múlttal, a jövőre koncentrál.

Új párjával nagyon egymásra találtak, Szilvi mindenben támogatja Lászlót, sok erőt ad neki a válás nehézségeiben, de László is igyekszik ott lenni kedvese mellett, ha szüksége van rá.

- Nagyon jól érzem magam Szilvivel. Mi senkit nem szeretnénk bántani, provokálni, egyszerűen csak szeretnénk boldogok lenni. Ehhez pedig a gyermekeink boldogsága a legfőbb kulcs - magyarázta a sportoló, aki azt is elárulta, hogy míg Szilvi kislánya, Mia velük él, addig az ő gyermeke, Debora édesanyjánál maradt, de bízik benne, hogy egyszer majd náluk is otthon érzi majd magát.

- Szeretném, ha tudná, hogy mindig mindenben számíthat rám- szögezte le az édesapa.A szerelmesek sorsszerűnek érzik a találkozásukat, olyanok egymásnak mintha mindig is ismerték volna egymást.

- Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, közös az érdeklődés, a barátaink. Én Laciban megtaláltam az igazit, a nagybetűs férfit, aki tényleg a társam az élet minden területén - mondta boldogan Szilvi, aki bevallotta, korábban azt gondolta, már nem lesz férfi az életében.A szerelmesek egyelőre nem terveznek esküvőt se közös gyermeket, csupán élvezik az életet, dolgoznak, utaznak.

- Mindkettőnknek van már gyereke, most úgy érezzük, mi szülőként már kiteljesedünk, nincs bennünk ilyesfajta hiány, nekik szeretnénk mindent megadni. Élvezzük az életet, dolgozunk, utazunk, megéljük a szerelmet, most így minden kerek - zárta nagy László.

Forrás: Blikk