Borbély Alexandra és Nagy Ervin titokban összeházasodott
2021-08-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy Ervin 2019-ben kérte meg Szicíliában Borbély Alexandra kezét, aztán a járvány miatt azóta kétszer is törölniük kellett a tervezett esküvő időpontját, amit eredetileg 2020-ban szerettek volna megtartani. Most kiderült: eljött a nagy nap, a szerelmes színészpár összeházasodott titokban!

Az esküvőről először a Daalarna esküvői ruhamárka weboldalán, a secretstories.hu-n lehetett olvasni néhány napja, akkor Borbély Alexandra interjút adott a portálnak, amely három napja még esküvő előtti interjúként jött le a portálon.

A szerelmespár:

Aztán az Instagramon Péterfy-Novák Éva a saját oldalának 24 órán át elérhető felületén tett közzé bejegyzéseket, mégpedig egyenesen Borbély Alexandra és Nagy Ervin esküvőjének helyszínéről, a Babérliget Kúriából - írja a Femcafe.hu. A nagy eseményen Pálmai Anna színésznő is beszédet mondott, de a Péterfy-Novák Éva által megosztott történetben csak a felvétel eleje szerepelt. Az azonban így, az esküvői magazinban olvashatóakat és az Instagramon látottakat összerakva most már biztos: Borbély Alexandra és Nagy Ervin összeházasodott, ami annál is inkább nagy örömhír, hogy előtte a nagy napot kétszer is elhalasztották.

A lánykérés pillanata 2019-ben, Szicíliában:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés


Az esküvő stílusát és hangulatát maga a helyszín határozta meg, a kúriába mindketten rögtön beleszerettek: vidéki hangulat, a természet közelsége, gesztenyefák, szőlősorok, vagyis a helyszín maga hozta magával a stílust - ez a Secretstories oldalon található interjúból derül ki, mint ahogy az is, hogy nászútra most nem mennek, mert három nappal az esküvő után már egy szlovák film forgatásán dolgozik a színésznő.

Az esküvői ruha:

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk