Stana Alexandra elköltözött a szerelmétől
2023-12-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mennyből a pokolba? Két, boldogságban és harmóniában együtt töltött év után komoly válságba kerülhetett Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata: úgy tudjuk, bár a végső döntést még nem hozták meg, már külön is költöztek.

Ugyan a TV2 Párharc című műsorában még együtt szerepelnek, egy ideje már nem a régi hőfokon ég a szerelmük. Egy, a neve elhallgatását kérő informátor elárulta, hogy hónapok óta komoly problémák vannak a pár életében.

– Már a műsorba való beköltözés előtt is voltak gondjaik, ezért sokat vacilláltak, hogy egyáltalán elvállalják-e a felkérést, hiszen kérdés volt, tudnak-e majd teljesíteni versenyhelyzetben úgy, hogy nincs minden rendben kettejük között. Végül a szereplés mellett döntöttek, de ez sem oldotta meg a problémáikat

– mondta a bennfentes.

Olyannyira, hogy úgy tudjuk, addig, amíg nem döntenek végérvényesen a folytatásról, külön is költöztek.

– Ezt látták jó megoldásnak, de dolgoznak azon, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat – fogalmazott egy másik ismerős, akit azután kerestünk, miután Alexandra és Dávid abban maradtak, hogy nem kívánják kommentálni a magánéletüket érintő híreket

Hogy hol tartanak, kérdés, különösen, mivel a Dancing with the Stars múlt szombaton véget ért fináléja után – amelyen Stana Alexandra a top2-ig jutott partnerével, Marics Petivel – Meggyes Dávid egyedül távozott a csatorna stúdiójából, míg a táncosok és a stáb nagy bulit csapott, amelyen a szereplők kedvesei is megjelentek. Alexandrán az elmúlt hetekben nyoma sem volt annak, milyen viharok dúlhatnak a magánéletében, profin teljesített, valósággal tündökölve a táncparketten Marics mellett, s sokak szerint a párosuk megérdemelte volna a győzelmet is.

A barátok bíznak abban, hogy Alexandrának és Dávidnak végül sikerül megoldaniuk a problémáikat, hiszen a szerelmük már élt túl nehézségeket. Mint ismert a kapcsolatuk sem indult zökkenőmentesen, mivel Dávid a feleségét, Horváth Grétát hagyta el a táncosnőért, aki alig fél évvel korábban mondta ki a boldogító igent Köcse Györgynek. Akkor úgy tűnt, jó döntést hoztak, nehéz indulástól pedig csak erősebb lett a kapcsolatuk.

– Kellenek a mélypontok, amelyek hatására az ember megválaszol magában kérdéseket, megfogalmazza, mit is keres az életben. Rájöttem, hogy mindig is ezt a fajta boldogságot kerestem, amit most élek. Most tudom igazán megbecsülni, ami körbevesz – mondta tavaly novemberben a hot!-nak Alexandra, aki nem titkolta, hogy szoktak vitázni Dáviddal, mivel mindketten heves természetűek. – Szenvedélyesek vagyunk. Nőből vagyok, szoktam hisztizni. Dávid nem veszekedős típus, de nála is ki tudom húzni a gyufát. Olyankor szépen helyrerak, hogy ezt ne csináljuk egymással.