Lissák Laura már összeköltözött a szerelmével
2023-12-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lissák Laura először beszélt részletesebben a szerelméről, akiről eddig azért nem árult el sok információt, mert az illető civil. A kapcsolatuk viszont már a következő szintre lépett, hiszen össze is bútoroztak.

Lissák Laura az utóbbi időben egyre nagyobb sikerekre tesz szert, hiszen már a negyedik éve táncol a Dancing with the Starsban, emellett a Farm VIP-ben is szerepel, a Spíler TV-n pedig műsorvezetői pozíciót kapott. A mindössze 24 éves táncosnő csodálkozva tekint az eddig megtett útjára, illetve arra, hova jutott el mostanra, ám sportemberként igyekszik a földön járni. Azt azonban nem tagadja, miszerint volt már rá példa, hogy a családjának kellett visszarántania, mivel túlságosan elszállt volna, ám ők tükröt tartanak elé, amiért nagyon hálás. Laura utólag már örül annak, hogy T. Dannyt kapta partnerül a TV2 táncos műsorában, noha az elején voltak aggodalmai.

„Eleinte tartottam attól, milyen lesz dolgozni vele. Féltem, hogy hatalmas lesz az arca, mert a maga területén ő a király, de nem így történt. Az első próba napján kint hagyta T. Danny karakterét a kapu előtt, majd belépett Dani, egy kedves, jólelkű ember, akin látszott, hogy szeretne tőlem tanulni, valamint élvezi ezt a számára új megmérettetést. Rögtön láttam, hogy nem alibizni jött, hanem meg akar tanulni táncolni, ami jót tett a kapcsolatunknak. Aztán később kiderült, ő ebben a műfajban is nagyon tehetséges” – áradozott a tánctársáról.

A barna szépség ezután a Farm VIP-ről is kitálalt, mondván, komoly felismerések érték őt a civilizációtól távol:

Nekem a párommal közös otthonunk nagyon sokat jelent, így az első perctől honvágy gyötört...

– mesélte Laura, majd hozzátette: ő maga tisztaságmániás, és sokat takarít otthon, viszont a farmos környezet köszönőviszonyban se volt a tisztasággal.

A táncosnőről 2022 februárjában kezdett elterjedni a hír, miszerint újból rátalált a szerelem. A kedvese azonban civil, aki nem akar szerepelni, ezért Laura nem beszél sokat kettejükről. Annyit viszont elárult, hogy két éve vannak együtt, a kapcsolatukat pedig a Farm VIP miatti különlét még jobban megerősítette.

Nem ez az első húzós időszak, amit végigcsinál velem. Most vágjuk a cetlit, nagyon várjuk a karácsonyt, amikor mindketten letehetjük a munkát és összebújhatunk. Ő nagyon támogató velem és büszke rám. Örülök annak, hogy neki semmi köze a médiához, mert amikor túlpörgöm magam, nagyon jó mellette megnyugodni. Olyan számomra a közös otthonunk, mint a béke szigete

– árulta el a Meglepetés magazinnak Laura, aki viccesen hozzátette: a konyhát nem igazán használják ki, mivel a sütés-főzés terén még fejlődniük kell. Az ünnepekre is együtt hangolódnak.

Különleges karácsonyra készülünk, mert a kedvesemmel először töltjük együtt. Az egyik részét az én családomnál, a másikat az övénél. Jó érzés, hogy külön már nem is tudnánk elképzelni az életünket

– mesélte az ünnepi terveikről.