Shane Tusup igazi férfi menyasszonya mellett
2023-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé az eljegyzésükről vallottak. Mint megírtuk, a sztáredző néhány nappal ezelőtt kérte meg a kedvese kezét a Citadellán, s fotókat is megosztottak a különleges napról.

Most kiderült az is, hogy Viktória semmit sem sejtett az eljegyzésről, ugyanis Tusup azt mondta neki, hogy egy gin-koktélos rendezvényre mennek, amiről azt állította, hogy az utolsó pillanatban lemondták.

„Így, ha már a Citadellán voltunk, elvittem sétálni, és az első csókunk helyszínétől 100 méterre letérdeltem, majd megkértem a kezét”

– magyarázta Shane Tusup, elárulva, miszerint sokat dilemmázott azon, hogy az évfordulójukon vagy egy közös nyaraláson tegye-e fel a nagy kérdést a párjának, de végül a régimódi, romantikus módszer mellett döntött.

Az első pillanattól fogva szerelmes voltam. Imádom a lelkét. Azt, hogy gondoskodó és végtelenül romantikus

– mondta Shane Tusup arról, hogy mi fogta meg annyira a menyasszonyában.

„Mellette igazi férfinek érezhetem magam. Passzolunk, magas érzelmi szinten vagyunk... Nekem ő az otthonom, először érzem, hogy tartozom valahová” – tette hozzá a sztáredző, akinek már akkor is hiányzik Nagy Viktória Zoé, ha egy meetingen van, így nem tudnak beszélni.

A boldog menyasszony elmondta, a kapcsolatuk alapja az őszinteség. És bár a heves szerelem miatt előfordul, hogy összeszólalkoznak, végül sikerül mindent megbeszélniük. Az esküvő részleteiről is fontos dolgokat árultak el.

„Ha Shane-en múlna, már holnap házasodnánk, hiszen neki mindegy, nagy vagy kicsi, itthon vagy külföldön, a lényeg, hogy az a mi napunk legyen, és valóra váljon a kislánykori álmom. Boldog vagyok, hogy ennyire törődik a lelkemmel”

– nyilatkozta Nagy Viktória Zoé.

Shane Tusup elmondta, hogy az életüket Magyarországon tervezik, itt is szeretnének megöregedni, s a gyerekvállalást sem stresszelik túl, mert tudják, együtt tervezik a közös jövőt.