Mi történik Krausz Gábor és Mikes Anna között?!
2023-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vasárnap óta lázban tartja a tévénézőket, mi történt pontosan Krausz Gábor és Mikes Anna között a Dancing with the Stars színpadán. Sejtelmes kijelentéseket tettek arról, mi van köztük.

Azonnal beindultak a találgatások arról, volt-e Krausz Gábor és Mikes Anna között csók, miután egy elképesztően romantikus produkciót, a Szépség és a Szörnyeteg egyik dalát vitték színpadra szombat este. A tánc végső lépéseként olyan közel kerültek egymáshoz, hogy nem lehetett eldönteni, összeért a szájuk, avagy sem.

Volt csók?

Mindkét sztár sejtelmes fogalmazott kettejük kapcsolatáról. Krausz már az első adás során elárulta, hogy nagyon hamar egymásra hangolódtak a táncoktatójával, s azonnal megvolt köztük a kémia.

A táncot követően a sztárséf el is pityeredett, miközben visszaemlékezett a felkészülés pillanataira.

Közvetlenül az előadás után Stohl András arról kérdezte a párost, egy táncprodukció során belefér-e egy csók, mire Anna titokzatosan csak annyit mondott:

A nézőkre bízzuk, milyen az ő fantáziájuk.

Kiszel Tünde elszólhatta magát

Kiszel Tünde kijelentése szerint több van a Gábor és Anna között puszta szakmai kapcsolatnál. Tünde az egyik nyilatkozatában azt mondta, neki azt csicseregték a madarak, hogy összejöttek, de többet nem árult el.