Balogh Edinát újrakezdi az életét
2023-11-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Balogh Edina élete közel tíz évig a családja körül forgott, ám úgy döntött, részt vesz az idei TV2 Farm VIP műsorában, ezáltal kiszakad a hétköznapokból. Érdekes tapasztalás volt számára, hogy végre jutott ideje önmagára, rendezni a gondolatait és rádöbbenni arra, hogy mi az, ami nem működik jól az életében. A műsorban töltött idő segített neki, hogy férjével meghozzák a döntést: tizenegy év házasság után elválik Som Krisztiántól.

A színésznő októberben vállalta a nyilvánosság előtt, hogy külön utakon folytatják férjével, és ő már el is költözött két gyermekükkel. Edina azóta is azon dolgozik, hogy újraépítse az életét.

– Újrakezdtem – immár egyedülálló édesanyaként – az életemet, és azt gondolom, jó úton haladok, jól vagyok. Jó, hogy már nem nyomaszt, hogy meg kell hoznunk ezt a fontos döntést. Nyilván most más típusú nehézségeim vannak, de igyekszem ezekkel is megbirkózni, és a gyerekeimből rengeteg erőt merítek. Miattuk is szeretném jól csinálni – vallott Edina, aki úgy gondolja, exével sikerült intelligensen, a gyermekeik érdekeit szem előtt tartva kezelniük a válást.

A színésznő régóta fontolgatta már a döntést, amelyhez az Farm VIP-ban töltött idő is hozzásegítette. November 20-án ugyanis elindul a kalandreality negyedik évada, melyben a piros csapat tagjaként Edina is megmérettette magát.

– Amióta tíz évvel ezelőtt édesanya lettem, mindent ennek rendeltem alá. Noel és Lilien viszont már nagyobbak, és úgy éreztem, eljött az idő, hogy kiszakadjak kicsit otthonról. Nagy próbatétel volt, hiszen maximum egy-két éjszakát töltöttem eddig a gyermekeim nélkül akkor, amikor édesanyámat ápoltam. A kislányommal ölelkezve alszunk minden éjszaka, ez nagyon hiányzott. Az első nap reggelén szabályosan összeomlottam, és úgy éreztem, felelőtlenség volt eljönnöm otthonról. Aztán ahogy jöttek a feladatok, kihívások és az ezzel járó stressz, sikerült ezt kizárnom – mondta az édesanya, aki hozzátette, nemcsak ő, hanem gyermekei is nehezen viselték a hiányát.

– Az apukájukkal és a nagyszülőkkel voltak, akikkel folyton csináltak valamit. Ettől függetlenül nekik is nehéz volt, de tudták, hogy anya most dolgozni ment, és nagyjából mennyi időt lesz távol. Felkészítettük őket, és azt láttuk a volt férjemmel, hogy ennek köszönhetően jól kezelték a helyzetet.

Mint mondja, számára is új tapasztalás volt ismét egyedül lenni, ez a helyzet pedig felszínre hozta az életében lévő problémákat.

– Az elmúlt tíz évben kevesebb figyelem jutott önmagamra, és most először fordult elő, hogy hosszabb ideig egyedül voltam. Tudtam magamra figyelni, gondolkodni. Kívül kerültem a napi mókuskerékből, ez pedig előtérbe hozott bizonyos dolgokat, amikkel később foglalkozni kellett, például, hogy ki kell lépnünk a házasságból – zárta Edina.