Schobert Lara szakított a párjával
2024-06-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Schobert Lara és tíz évvel idősebb focista kedvese néhány hete szakítottak, a fiatal lánynak azonban időbe telik még feldolgozni a kapcsolatuk végét.

Lara és Szekszárdi Tamás szerelme filmbe illően indult: a pár néhány perc alatt egymásba szeretett, ezután pedig Lara még Kazincbarcikára is követte a párját, és ott kezdte el felépíteni a saját karrierjét is. Nem sokkal később azonban a labdarúgó Pécsre szerződött, a pár kapcsolata pedig végleg zátonyra futott. Noha Lara eddig nem igazán beszélt a szakításról, most elárulta, nagyon megviselte őt a szétválás.

- Azt gondoltam, hogy nélküle nincs tovább. Kicsit most elérzékenyültem, de tényleg azt éreztem, hogy nélküle nincs tovább – sírta el magát vallomása közben Lara a ZWorld podcastben.

A fiatal influenszer arról is beszélt, hogy szeretne a saját érzésein keresztül is segíteni a követőinek, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

– Azt gondolom, hogy minden okkal történik, és hogy ha az élet valamit elvesz, akkor valamit adni fog utána. Ez a pofon azért jött az életembe, hogy realizáljam azt, hogy ha én nem vagyok erős és nem állok ki magamért és én nem teszem magam boldoggá, akkor senkitől nem szabad a boldogságot várni, csak önmagadtól. Most ez a legnagyobb célom, hogy magamat tudjam boldoggá tenni, majd utána be tudjak egy olyasvalakit fogadni, aki ehhez hozzátesz – bizakodott. - Én egyébként nagyon kapcsolatfüggő ember vagyok és sok esetben itt rontottam el, hogy mindig mástól vártam a boldogságot és a változást. Azt gondoltam, hogy boldog vagyok, de igazából önmagamban nem voltam boldog és nem voltam magammal elégedett.

Lara azt is elárulta, hogy nagyon hisz a spirituális dolgokban, ezért rendszeresen jár asztrológushoz is, aki előre megjósolta a szakítást.

– Nagyon hiszek a sorsban és hogy ez meg van írva. Járok is asztrológushoz, aki eddig mindent percre pontosan megmondott. Két éve megmondta, hogy ami most van, meg fog történni velem és megtörtént. De azt is megmondta, mi fog történni, és hál istennek az elég jó – tette hozzá Lara.