Demi Moore új párja 27 évvel fiatalabb
2024-06-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatvan fölött is igazi lepedőakrobata Demi Moore. A hollywoodi filmcsillag, állítólag most a nála 27 évvel fiatalabb Joe Jonasszal alkot párt, és a pletykák szerint, örülhet a fiatal énekes, ha bírja majd a tempót vele az ágyban.

A 61 évesen is szuperszexi három sikertelen, félrelépések miatt tönkrement házassága és megannyi kapcsolata volt. – Demi még mindig egy bomba nő. Ő Hollywood szexdívája. Rengeteg ajánlatot kap más hollywoodi sztároktól, szó szerint minden korosztályból, és ez nagyon hízelgő számára – mondta egy bennfentes a Page Sixnek.

– Már háromgyermekes anyuka, de ez nem számít, szeretné megtalálni a szerelmet és megállapodni, egyetlen kikötése van, nem akar színésszel randizni, mert szerinte egy kapcsolatban egyszerűen nincs hely két filmsztárnak. Ezt már korábban megtapasztalta Emilio Estevez, Bruce Willis és Ashton Kutcher mellett is. A pletykák szerint most Joe Jonas lehet a párja, akivel úgy tudni kezd komolyra fordulni a kapcsolat.

Demi Moore szerelmi élete egy igazi hullámvasút volt megannyi szexkalanddal. Első férje, akinek a nevét is köszönheti – hiszen eredetileg Demi Guynes –, a zenész Freddy Moore volt, akit 17 évesen az esküvőjük előtti éjszakán csalt meg 1980-ban. Öt évig élt vele, és más kalandjai is voltak.

Utána megismerkedett Emilio Estevezzel, akitől „visszakapta a kölcsönt”, hiszen két nővel is megcsalta Demit. Aztán 1987-ben lépett be az életébe Bruce Willis, akivel három gyermekük is született, mielőtt 2000-ben elváltak a hűtlenkedések miatt. A harcművészeti oktatója, Oliver Whitcomb lett a párja, de őt is megunta. Ekkor fiatalabb párt keresett magának, 2005-ben a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcherhez ment hozzá.

– Hogy feldobjuk a szexuális életünket, rendszeresen édes hármas partikat tartottunk, ez nagyon felvillanyozott, de egy idő után szégyellni kezdtem magam. Megalázó, mintha egy pornófilm forgatásán lettem volna – ismerte el korábban Demi Moore, aki kilépett ebből a házasságból. Idő közben a színész Tobey Maguire-rel és Colni Farrellel valamint az énekes Anthony Kiedisszel is összejött. Utánuk a dobos Sean Friday, majd a séf Daniel Humm következett, de ők csak kalandok voltak.

– Demi ízig-vérig nő és ha nem tud a partnere minden téren, főként az ágyban megfelelni neki, akkor gyorsan lapátra teszi őket – tette hozzá az informátor, aki arról is beszélt, kérdés, hogy Joe Jonassal meddig bírják majd a nagy korkülönbség miatt.