Kovács Patrícia nem beszél szívesen a párjáról
2024-06-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár korábban több részletet is megosztott a magánéletéről, Kovács Patrícia ma már tudatosan tesz másképp. Elárulta, miért nem szeret a kapcsolatáról mesélni.

Tavaly május végén írtuk meg először, hogy valóra vált a Korhatáros szerelem filmsorozat története, ugyanis Kovács Patrícia egy nála 15 évvel fiatalabb színésztársával jött össze. A 31 éves Medveczky Balázzsal a Vígszínházban szerettek egymásba, de a kapcsolatukat sokáig titkolták, azonban annyi közös kalandban volt részük – például kiugrottak ejtőernyővel egy repülőgépből –, hogy közös videót osztottak meg hónapokkal ezelőtt a közösségi oldalukon. A sokat sejtető érintések és pillantások buktatták le őket, de mint kiderült, a teátrumon belül már egy ideje tudták a kollégák, hogy egy párt alkotnak.

A csinos színésznő tavaly nyáron vállalta fel a nagyvilág előtt is, hogy Balázsba szerelmes, de elmondása szerint nem a korkülönbség határozza meg a kapcsolatukat. Sőt, eszükbe sem jut, hogy hány év van köztük, és úgy véli, ez így van jól. Most ismét szóba került ez a téma, és a Nők Lapja Évszakoknak elárulta, miért oszt meg olyan keveset a párkapcsolatáról.

"Két ember találkozott, nem két generáció. Én tizennyolc évesen egy harmincnyolc éves férfival jártam, pedig az húsz év korkülönbség, de nem ezért lett vége a kapcsolatunknak. De nem szeretek erről beszélni, mert végtelenül igazságtalannak érzem, hogy fordított helyzetben, ha a férfi az idősebb, ez a kérdés fel sem merülhet. És azért sem szeretünk részleteket megosztani erről Balázzsal, mert nincs szükségünk se visszaigazolásra, se like-okra, se drukkolásra, arra meg pláne nem, hogy megkérdőjelezzék a történetünket, és esetleg megbélyegezzenek. Sok hibát elkövettem régebben amiatt, hogy túlságosan nyitott voltam a magánéletemmel kapcsolatban. Ebből a szempontból szeretnék vigyázni az életünkre"