Sánta László elárulta, hogy helyrehozható-e a házassága
2020-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Október 6-án robbant a hír, hogy Sánta László és párja, Sánta-Széphalmi Juliska külön utakon folytatják életüket. A házasok mindenfajta pletykát megelőzve egy közlemény formájában tudatták a nyilvánossággal, hogy a szakítás mellett döntöttek, most pedig Sánta Laci éppen a negyvenedik születésnapján az RTL Reggeli című műsorában árult el újabb részleteket a történtekről.

"Ez egy nagyon furcsa és semmihez sem hasonlítható élethelyzet, ugyanakkor sokan keresztülmennek hasonlón. A legfontosabb mindkettőnk számára, hogy Lacika a lehető legnagyobb szeretetben érezze magát, meglegyen a biztonságérzete, ne sérüljön, és ezért mind a ketten megteszünk mindent. Julival megvan köztünk egy abszolút normális kommunikáció" - avatta be a nézőket a színész, majd a Reggeli műsorvezetőjének, Papp Gergőnek a kérdésére azt is elárulta, hogy szerinte helyrehozható-e még a házasságuk.

"Van bennem valaki, aki mélyen hiszi azt, hogy ez rendbe hozható. Hogy a gyakorlatban ez kivitelezhető-e, vagy nem, az érdekes kérdés. Ehhez is két ember kell, ahogy ahhoz is, hogy működjön egy kapcsolat, meg ahhoz is, hogy szépen elváljanak. Egy ember kevés: ha ő nagyon akarná, de én nem, vagy fordítva, akkor nem fog működni. A kérdésedre a válasz az: miért ne? Még akár! - vallotta be őszintén Laci.


Forrás: Blikk