Csodát tesz Weisz Fannival a szerelem
2020-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sugárzik a boldogságtól Weisz Fanni! A modellre nemrégiben rátalált a szerelem egy régi barátja, Gergő személyében. Mellette igazán biztonságban érzi magát, és mint mondja, sokkal többet kap tőle, mint amit korábban tapasztalt.

„A múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni, mert lehúz, a jelen és a jövő számít. Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni” – kezdte a Borsnak az egykori szépségkirálynő, akinek válaszából felvetődhet a kérdés: hogyan kommunikál egymással a két szerelmes?

„Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli, és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebben menjen a kommunikáció” – ismerte el Fanni, akinek beszédében a lap munkatársa is javulást fedezett fel.Ráadásul a régóta áhított hízása is megindult, már négy kilót sikerült felszednie magára, és az édesanyjával is rendezte egykori, viharos viszonyát.

„Egy anyának nincs fontosabb a gyermekei boldogságánál, és Fannikám szeme újra csillog. Örülök, hogy jött az életébe egy olyan fiatalember, aki boldog­gá teszi” – mondta a modell édesanyja, aki nagyon boldog, hogy lánya és közte újra minden rendben van.

Forrás: Blikk