Szabó Ádám Miss Mooddal való kapcsolatáról vallott
2020-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Sztárban sztár két versenyzője, Szabó Ádám és Miss Mood olyan intim és romantikus produkciót adott elő a hétvégén, hogy Ádámnak muszáj volt tisztáznia, mi van közöttük Miss Mooddal.

 

Forró lázba hozta a Sztárban sztár legutóbbi adásának színpadát Szabó Ádám és Miss Mood! A két fiatal tehetség Shawn Mendes és Camila Cabello romantikus dalát, a Senoritát adta elő, a szerelmes duett pedig olyan jól sikerült, hogy mindenkiben felmerült a kérdés: valóban csak eljátszották, vagy tényleg gyengéd érzelmek fűzik egymáshoz az énekeseket?

„Imádom Dórit, nagyon édes lány, nem utolsósorban pedig fantasztikus duettpartner” – kezdte a nemrég testépítésbe fogott Ádám a Borsnak, aki azt is bevallotta, kissé szkeptikus volt a feladat sikeres teljesítését illetően.

„Eleinte nem annyira bíztam abban, hogy sikerül megugranunk ezt a feladatot és eljátszanunk azt, hogy mi valóban szerelmesek vagyunk, de a próbák során egyre közelebb kerültünk egymáshoz, s a hét második felére már a gátlásainktól is sikerült megszabadulnunk”.

Ezt persze a nézők is észrevették, nem véletlen, hogy a kommentelők azonnal éltetni kezdték a friss románcot; a rajongók egy emberként egyetértettek abban, hogy Dóri és Ádám remekül néztek ki egymás mellett, és tökéletesen összeillenének.

„Csak barátok vagyunk Dórival, semmi több, de annak nagyon örülök, ha a nézők elhitték az alakításunkat. Már csak abban reménykedem, hogy Dóri szülei nem nézték rossz szemmel a duettünket. A próbák során ugyanis sokszor eszembe jutott, hogy vajon mit fognak majd gondolni a produkciónkról, és arról, hogy több százezer ember szeme láttára 'megrontom' a színpadon a kislányukat” – mesélte az egyenes ágon továbbjutó énekes, aki szomorúan búcsúzott kieső duettpartnerétől az adás végén.

Forrás: Blikk