Sáfrány Emese az Intivel való kapcsolatáról vallott
2022-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem sokszor hallunk a TNT sztárja, Inti magánéletéről, ám most a barátnője, Sáfrány Emese több mindent elárult. Úgy néz ki, kezd komolyra fordulni a dolog, de nem sietik el.

A légtornászként tevékenykedő egyedülálló édesanya elmondta, a randizás és a netes ismerkedés messze áll tőle. Ahogy a gyermeke édesapjával való szakítását kiheverte, elkezdte építeni a saját életét, de pszichológus és coach segítségét is kérte, hogy minél hamarabb rendbe tegye magát. Ebben az időszakban eszébe sem jutott, hogy ismerkedjen – írja a Story.

A szakítás után pár hónappal viszont eljött az ideje annak is, hogy nyisson a randizás iránt. Az internetes párkeresés szóba sem jöhetett, és szórakozás közben sem a felhozatalt kémlelte. Nem erre összpontosított, hiszen a mottója az, hogy jön, aminek jönnie kell.

Emese szerint sok férfi írogatott neki a közösségi profiljain, ami nyilván jó érzést kelt, de a szórakozás nem érdekelte, mivel édesanyaként óriási felelősség terheli. Már régen nem az a nő, aki ne tudná, milyen társra vágyik, és ehhez tartja is magát. Listája van arról, milyen férfit enged be az életébe.

Így az elmúlt hónapokban mindössze egy-két férfival beszélgettem, azt is csak chaten, aztán jött Inti...

Inti Emesére az Instagramon talált rá, ott is kereste meg üzenetben. Nagyon hamar megérezték, hogy találkozniuk kell. Mindezt egy ideig nem hozták nyilvánosságra, ugyanis szerették volna jobban megismerni egymást, mielőtt felvállalják a kapcsolatukat.

Pár hét elteltével Emese bemutatta a kisfiát az énekesnek, akinek a helyzet teljesen természetes volt, hiszen ő maga is édesapa. Inti még vigyázni is szokott a gyermekre, ha a párja hirtelen elugrik valahova.

Emese – még egy kicsit félve ugyan – azt mondja: „Boldog párkapcsolat a mienk”.