Berki Mazsi elhunyt férje barátjával eshetett szerelembe
2022-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A Blikk több forrásból is úgy tudja, hogy Berki Mazsi új kedvese, a sikeres vidéki üzletember korábban Berki Krisztián népes baráti társaságának egyik tagja volt. Zoltánt Mazsi is ismerhette korábbról, hiszen nem sokkal a férje halála után fűzték szorosabbra a kapcsolatukat. Ezt az információt Berki Krisztián édesanyja is megerősítette a Blikknek.

– Nemigen beszélünk mostanában Mazsival, ő is éli az életét, ahogy tudja. Az új kapcsolatáról sem tudok semmit, csak annyit, amennyi az újságokban megjelent ezzel kapcsolatban. Az azonban most ütött szöget a fejembe, hogy amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával. Akkor azt mondta nekem, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz. Ezt akkor furcsálltam is, de nem tettem szóvá neki – mesélte Júlia asszony a Blikknek.

Szavai azt támasztják alá, hogy Mazsi már Berki halála előtt ismerhette a luxusautókkal is foglalkozó üzletembert, Zoltánt, másként aligha kerülhettek volna ilyen gyorsan közel egymáshoz. Az mindenesetre tény, hogy az özvegyet többen is látták az utóbbi időben a férfi társaságában, és a szemtanúk szerint egyértelműen több van közöttük barátságnál.

– Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatták és ölelgették egymást. A látottak alapján nem volt kétséges, hogy Mazsinalk sikerült felülkerekednie a gyászon – mesélte korábban az egyik szemtanú, aki a múlt hétvégén a Club Heavenben szúrta ki a párost.

A sikeres vidéki üzletember egyébként régebben több, a sztárvilágból ismert hölggyel is közelebbi kapcsolatot ápolt.

– Van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyász feldolgozásában és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya – árulta el Mazsi ismerőse.

Kapcsolatukról hiába szerette volna megkérdezni Mazsit vagy üzletember kedvesét a Blikk, mindketten elzárkóztak a válaszadás elől. Mazsi korábban azt nyilatkozta, a kislánya miatt próbál erős maradni.

– Nem hagyhatom el magam, mert Emma számomra a világ közepe! Neki erős anyára van szüksége. Neki nem jönnek vissza újra ezek az évek. És ezek az évek meghatározók a személyiségfejlődésében. Ez óriási nyomás a lelkemnek.

Nemrég egy kínos beszámoló is napvilágot látott, amelyben Berki Krisztián egyik barátja számol be a nemrég elhunyt izomceleb és Mazsi kapcsolatáról, amiről mindenki tudta, hogy nem felhőtlen, ám amit most Berki barátja közölt, arra talán senki nem számított: Mazsi és Krisztián egy harmadik fél miatt szakíthattak.

Az utóbbi napokban körüljárta a médiát a feltételezés, amely szerint Berki Krisztián többször is erőszakosan lépett fel Mazsival szemben, sőt, egyszer még hason is rúgta a feleségét. A most felbukkanó barát szerint ez aljas rágalom: elmondta, hogy erőszak nem volt közöttük.

Az elhunyt celebhez közel álló barát szerint a szétköltözést nem is Mazsi kezdeményezte, hanem Krisztián:

"Nekem elmondta, azért, mert úgy gondolta, hogy a felesége megcsalja"– monda el Krisztián barátja.

A dolog miatt Berki Krisztián depressziós lett, volt, hogy napokig ki sem tette a lábát a lakásából. Sajnos, ekkor már egyre többször került a pohár is a kezébe. Krisztián barátja ugyan nem biztos benne, hogy a férfi, akivel Mazsi még Krisztián életében együtt lehetett, ugyanaz a személy-e, mint akivel az özvegy mostanában randizik, ám annyit elmondott, hogy a nő állítása, miszerint Berki halála napján randizni készültek, csak mese, „de sajnos nincs itt a másik fél, hogy elmondhassa saját igazát”.

Krisztián barátja szerint Mazsi oldala ferdít a valóságon, és a celeb édesanyjának volt igaza.

„Renáta (vagyis Mazsi) még a szakítás után sem hagyta őt békén, mert a pénze persze, kellett neki. Állandóan ment, üvöltözött, követelőzött, ennek sok fültanúja volt" – emlékezett vissza a barát, majd hozzátette: „Azt gondolom, Krisztián édesanyja lerántotta a leplet a menyéről. Aki ismeri, tudja, hogy Júlia leírása pontos. Én is úgy láttam, hogy Renáta nem a háziasszonyok gyöngye, és nemhogy főzött volna, egy kenyeret nem kent meg az urának soha” – fakadt ki indulatosan Krisztián barátja a Story Magazinnak.

Berki Krisztián barátja szerint Mazsi nagyon hamar elfelejtette, hogy milyen boldog is volt, amikor a celeb egyáltalán szóba ált vele, és hamar hozzászokott a jó élethez, a jómódú barátokhoz. Végül kimondta: „Szerintem ő tesz a gyászra” . Hozzátette: csak azt sajnálja, hogy neki kell megvédenie Krisztiánt.