Molnár Gusztáv felesége elárulta, miért maradt ilyen hosszasan egy mérgező kapcsolatban
2022-09-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Molnár Gusztáv és egykori párja, Fazekas Vivien hosszú ideig küzdöttek a házasságuk megmentéséért, de a színész alkoholproblémái annyira elfajultak, hogy Vivi már nem tudott több esélyt adni a színésznek. Megalázva és lelki terrorban érezte magát mellette, de mindig megbocsátott neki, mert úgy gondolta, majd valami hatására egyszer csak Guszti megváltozik. A Drága örökösök sztárja már nem először vonult be az elvonóra, ráadásul pár napja a Blikken keresztül üzent az egykori kedvesének. Vivi ezt már zaklatásnak tartja, és azt is megemlítette a Blikknek, hogy fél attól, mi lesz majd, ha Guszti kijön az intézetből.

Vivi a gyermeke miatt megpróbálja a lehető legjobb formáját hozni, hogy mindent megadhasson a fiának. Most a legújabb Instagram-bejegyzésében elmesélte, hogyan érezte magát ebben a mérgező kapcsolatban és miért nem lépett ki hamarabb belőle.

„Régen aszerint az elv szerint éltem, hogyha legalább annyi jó pillanat van egy kapcsolatban, mint amennyi rossz, akkor még van okom maradni, akkor a jó mindig fölülírja a nehézségeket. Aztán ezek a határok valahogy elcsúsztak. Nagyvonalú lettem, elfogadtam azt is, ha kevesebb szép pillanatot adagoltak és eggyel többet sírtam a zuhany alatt. Elfogadtam, ha a másik csak a saját kereti között szakított időt arra, ami nekem is fontos. Hiszen mindig így kezdődött: rajongással, amit zuhanórepülés követett. Amit összekevertem a valódi érzelmekkel” - vallott őszintén az érzéseiről, majd így folytatta:

„Egy idő után már kevesebb is elég volt a bizonyításhoz. Már elég volt, ha minden gyomorgörcsre jutott egy nevetés, elég, ha csak én ölelem át magam a nap végén. Túlzottan megértő lettem, csak az volt a baj, hogy nem magammal” - magyarázta az anyuka, azután hozzátette:

"Aztán tudjátok mi történt? Elegem lett a saját hülyeségemből. Abból, hogy mentségeket gyártsak a másik kifogásaira, abból, hogy mindig őt helyezzem magam és az én vágyaim elé. Abból, hogy folyton azt találgassam, hogy vajon mi választja el a hazugságokat az igazságtól. És ez kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy többet érek. Hogy a szerelem nem vergődés, hanem megnyugvás kell, hogy legyen. Idő kellett, de innen már többé nem fordulok vissza."