Rúzsa Magdi büszke hármas ikreire
2024-05-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdi nagyon élvezi az anyaságot. Az énekesnő hármas ikrei már kétévesek, és elmondása szerint az asztali áldást már vele együtt mondják.

Rúzsa Magdi a Nők Lapjának adott interjújában az anyaság mellett a karrierjéről és az internetes trendekről is beszélt. Utóbbiról elmondta, hogy a közösségi oldalakon számos káros tartalommal lehet találkozni.

„Rossz úton jár az emberiség. Túl sok a kamu, ami szembejön velünk, és sokan azt gondolják, ahhoz kell mérni magukat, annak kell megfelelni. Ne a TikTok és az Instagram vezessen bennünket! Kicsit ingerült vagyok, mert már hosszú ideje úgy érzem, ha nincs kontroll ezeknek a felületeknek a használatában, az olyan, mintha napi szinten nyitogatnánk a kaput az ördögnek. Én azt vallom, hogy nem kell mindenáron beállni a sorba, inkább dolgozzon az ember keményen, és menjen a szíve után. Foglalkoztat, hogy ebben a kusza világban mik az igazán fontos értékek” – fejtette ki Magdi, majd elárulta, az ő családjában mi a fontos érték.

„Amire rettentően büszke vagyok, az a közösen elmondott asztali áldás. Kétévesen már mondják, hogy »Édes Jézus, légy vendégünk…«, és imádom, amikor Lujzi bekiabál a végén, hogy ámen! Nekem talán az a legfontosabb, hogy vidáman üljük körül az asztalt, és ott mindig nyugalom és békesség legyen. Éjjel-nappal a gyerekekkel vagyunk, hiszek abban, hogy az első három év meghatározó, a legapróbb mozdulatok is, ahogyan kommunikálunk, a beszéd” – mesélte az énekesnő a 24.hu szemléje szerint, aki szerint jó, hogy a nagymamák is közel vannak a gyerekekhez, ugyanis így az ízes vajdasági tájszólást és a gyökereiket is megismerhetik. Azt is szeretné, ha idővel az ikrek a szerb nyelvet is megtanulnák.

„Sokat járunk haza, ott a férjem családja, és édesapám is ott él a feleségével. De ezenkívül is van ott még sok olyan íz, amit érdemes lesz átadnom. Szeretném, hogy sokat legyenek a Vajdaságban, és hogy tudják, milyen a határon túl magyarnak lenni. Nem a »magyarkodás« miatt, hanem azért, hogy értékeljék, hogy nekik már Magyarország az anyaországuk, és számukra így sok szempontból könnyebb lesz az élet” – árulta el.