Eljegyezték VV Seherezádét
2024-05-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A ValóVilág ötödik szériájának játékosa, VV Seherezádé Törökországba utazott szerelmével, aki egy kirándulás alkalmával letérdelt elé és feleségül kérte őt.

Az egykori villalakó pedig boldogan számolt be a mesebeli lánykérésről.

- Abszolút meglepetés volt, nem számítottam rá. Aznap végig kirándultunk, várost néztünk, aztán betévedtünk egy étterembe, ahol csodálatos volt a kilátás. Fotókat és videót készítettünk, a párom közben térdelt le és tette fel nekem a nagy kérdést. Csodálatos pillanat volt, meghatódtam és természetesen egyértelmű volt a válaszom - áradozott Seherezádé.

A friss jegyespár kapcsolata még csak nyolc hónapja tart, ám ennyi idő alatt számtalan közös élményt gyűjtöttek már. Felfedezték együtt Dél-Amerika csodálatos tájait, jártak Portugáliában és síelni is.

- Hasonlóan pörgős, mozgalmas az életünk. A közösen töltött néhány hónap annyira tartalmas volt, hogy olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Úgy érezzük, készen állunk arra, hogy szintet lépjünk. Azt tervezzük, még idén összeházasodunk. Nem szeretnénk ezt a pillanatot a családunk és a barátaink nélkül megélni, ezért biztosan itthon lesz az esküvőnk, de elképzelhető, hogy ezenkívül lesz egy romantikus, meghitt tengerparti ceremónia is valami egzotikus helyen - tette hozzá a leendő feleség.