Rúzsa Magdi az anyaságról vallott
2023-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdi őszintén beszélt az anyaságról, illetve arról, hogyan tudott ilyen gyorsan visszatérni a koncertezéshez.

Rúzsa Magdi hármas ikrei még a kétéves kort sem töltötték be, de már önállósodnak. Ez nagy segítség az énekesnőnek, mivel így a munka és a magánélet között is meg tudja találni az egyensúlyt.

„Az életem gyökeresen megváltozott. Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy kialakítsuk a napi rutinunkat a gyerekekkel. A koncertnapokon sincs ez másképp. Amikor készülnöm és indulnom kell, jön a pluszsegítség. A teljes család támogatását élvezzük. A koncerthelyszíneket is igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ne legyek túl hosszú ideig távol. Ez igazán fontos nekem” – hangsúlyozta az édesanya, akinek a férje marad otthon a fellépések ideje alatt Lujzával, Kevével és Zalánnal, valamint a család plusz egy fő érkezik hozzá segítségképpen.

Természetesen nehéz elindulni, de mivel minden időmet velük és az ellátásukkal töltöm, és már másfél évesek, illetve tudom, hogy mire megébrednek, már otthon vagyok, így nyugodt szívvel végzem a dolgom – ecsetelte boldogan Magdi. Úgy gondolja, fontos, hogy anyaként is megtalálja önmagát.

„A gyerekeknek is az a jó, ha egy kiegyensúlyozott, boldog édesanya néz rájuk, aki nyugodt körülmények között tudja nevelni őket. Szerencsésnek érzem magam, hogy a hivatásom lehetővé teszi azt, hogy megélhessem az anyaságot, és közben megmaradjon a színpad, a közönség szeretete és a zene is!”. Az ikrekkel kapcsolatosan még büszkén megosztotta, hogy nagyon önállóak.

Jó és szép feladat, egy igazi csoda velük minden nap – áradozott.