Porlerakódás elleni tipp
2023-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Biztosan te is észrevetted már, hogy hiába az alapos és gondos igyekezet, a portörlés után pár nappal olyanok lesznek a felületek, mintha nem is csináltál volna semmit. Nagyon idegesítő!

Szerencsére létezik egy szuper megoldás, amelyet szállodák és múzeumok is előszeretettel alkalmaznak, hogy a több órás, munka ne menjen kárba. A portalanság sokkal tartósabb lesz, ha te is követed ezt a módszert.

Akár 2-3 hónapig is megelőzhető a por lerakódása!

A csoda termék nem más, mint a glicerin, amely amellett, hogy nagyon hatékony, még olcsó is. Ráadásul nem csak a bútorok felületén, de a tükrökön és a padlón is sikerrel alkalmazható.

Alkalmazásakor nem hagy foltot, átlátszó réteget von a felületre.

Állaga sűrű és teljesen szagtalan. Mielőtt a bútoron vagy tükrön alkalmaznád, először tisztítsd meg, töröld le róla a port, majd vegyél egy mikroszálas kendőt, arra csepegtess a glicerinből és töröld át alaposan a felületeket. Ha a padlót szeretnéd kezelni vele, akkor a felmosó vízbe kell cseppentened belőle és ezzel kell áttörölnöd a laminált padlót, parkettát vagy járólapot.

Szépségápolásban is használható!

Nem csak a takarításban lehet nagy segítségünkre ez a csodaszer. Ha a kézkrémedbe teszel belőle pár cseppet, akkor a bőröd sokkal puhábbá válik tőle. Ha a samponodhoz adsz hozzá szintén pár cseppet, a hajad fényesebbé válik a mosás után.